Lynkurs, Stavanger | Øk effektiviteten i team-arbeid med riktig verktøy!

False

  • Dato: torsdag 19 september, 2019
  • Sted: Jåttåflaten 27, Stavanger
  • Tid: kl. 08:30 til kl. 11:00

 Microsoft Teams, Sopra Steria Lynkurs

Mer fleksibilitet betyr ikke alltid en enklere arbeidsdag. Det er behov for løsninger som sikrer godt teamarbeid og det skal være enkelt.

Meld deg på dette lynkurset

Stadig flere jobber i team og grupper. Både med eksterne og interne ressurser. Vi har flere kanaler å kommunisere via, og vi kan samhandle ved deling og samskriving. En skal ikke behøve å tenke gjennom hvor informasjon skal lagres, bruke tid på å lete etter dokumenter eller på å få til et møte der deltakerne deltar fra ulike enheter. Tiden skal brukes på oppgavene, ikke på de digitale verktøyene. 

På dette Lynkurset vil vi dele våre erfaringer og vise hvordan du med Microsoft Teams kan gjøre digital samhandling enkelt.

Du vil få en demo av hvordan du i Teams kan få god flyt i samhandling ved også inkludere ekstern telefoni og video med Skype for Business, WEBRTC, Cisco video og Teams i samme møte.

 

Program

08:30
Frokost og kaffe
09:00 Velkommen
09:05
Hvordan hente ut verdien av digital samhandling - fra brukerens ståsted
Ingerid Waage og Karin S. Løkke, Sopra Steria
09:55 Pause
10:10
Microsoft Teams i praksis – demo av prosess og nytte i eksempler fra jobbhverdagen. 
Ingerid Waage og Karin S. Løkke, Sopra Steria
10:45 Digitalt Løft i Lyse, suksessfaktorer for å lykkes
Camilla Rekdal, Ansvarlig for Digitalt Løft og lederutvikling, Lyse


Om foredragsholderne:

Portrett av Camilla Rekdal i Lyse

Camilla H. Rekdal
Camilla er leder for kompetanse og opplæring i Lyse. Hun har jobbet med HR i snart 20 år i store og små selskaper. Hun er opptatt av forenkling av prosesser og hvordan digitale verktøy kan hjelpe på dette. Hun er også ansvarlig for Digitalt løft i Lyse sammen med IT avdelingen og er takknemlig for å ha Sopra Steria som støttespiller i denne prosessen.

 

Ingerid Waage, Sopra Steria

Ingerid Waage
Ingerid har gjennom flere år jobbet med brukeradopsjon og riktig implementering av samhandlingsløsninger. Hun har bidratt i prosjekter hos kunder som OBOS, Tine og Equinor med implementering av telefoni i Skype for Business og samhandling i Microsoft Office 365. Hun  har bakgrunn i kommunikasjon og marked. For Ingerid handler brukeradopsjon om å kombinere endringsledelse, forretningsprosess og funksjonelle muligheter i løsningen. 

 

Karin Løkke, Sopra Steria

Karin S. Løkke
Karin har mer enn 34 års erfaring innen IT som blant annet konsulent, fagansvarlig og IT sjef. Hun har 28 års erfaring med samhandling- og kommunikasjonsløsninger og er ansvarlig for Microsoft Teams og Workplace by Facebook i Sopra Steria Norge.

 

Praktisk Informasjon

Dato: Torsdag 19. september 2019
Sted: Jåttåflaten 27, 4020 Stavanger 
Tid: kl. 08:30 til kl. 11:00
Parkering: Gullhallen under Trollbygget, Stadionparken eller på grusplassen bak Aker BP-bygget.

Personvern

Ved å svare ja her samtykker du til at din e-post settes på Sopra Sterias liste over mottakere av nyhetsbrev og informasjon om seminarer/kurs og lignende. Sopra Steria vil ikke bruke e-posten din til andre formål enn å sende deg informasjon. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke ved å sende e-post til lynkurs@soprasteria.com eller ved å melde deg av nyhetsbrevet.

Pris

Alle våre lynkurs er gratis, men om du ønsker faktura for bevertning, ta kontakt med Irene Bruun på ibr@soprasteria.com. Du kan melde deg på helt fram til kursdato så lenge det er ledige plasser.


Hvem kan delta?

Våre lynkurs er svært populære. Derfor tar vi dessverre kun imot påmeldinger fra potensielle og eksisterende forretningsforbindelser og partnere av Sopra Steria.


Ønsker du gratis rådgivning med en av våre seniorkonsulenter?

I etterkant av lynkurset tilbyr vi en times gratis rådgivning med en av våre seniorkonsulenter. Her kan vi diskutere og se etter løsninger på mer konkrete spørsmål og utfordringer du og din organisasjon måtte ha knyttet til temaet på dette lynkurset. Ta kontakt med Irene Bruun på ibr@soprasteria.com for påmelding.

Skreddersydde kurs

Vi spesialtilpasser kurs etter din virksomhets behov og ønsker. Ta kontakt med Irene Bruun på ibr@soprasteria.com.