De nye personvernreglene er her – hva gjør du nå? Praktisk tilnærming til endringene som kommer

False
  • Dato: tirsdag 10 oktober, 2017
  • Sted: Biskop Gunnerus' gate 14, Oslo, Oslo
  • Tid: kl. 08:30 til kl. 11:15

Nye personvernsreglerVelkommen til et spennende Lynkurs med Kvale Advokatfirma og Sopra Steria om praktisk tilnærming til endringene som kommer med ny personvernlovgivning.

Det er kort tid igjen til de nye personvernreglene (GDPR) trer i kraft i Norge, og vi vil i dette lynkurset gjennomgå kravene til personkonsekvensutredning (DPIA) og dokumentasjon, hva disse endringene innebærer for deg og hvordan din virksomhet kan oppfylle de nye kravene i praksis. På veien gir vi deg råd om hvordan planleggingsarbeidet kan struktureres.

Nye personvernsregler gir nye forretningsmuligheter
Les innlegget i Computerworld

 

Program

08:30 – 09:00: Frokost og kaffe
09:00 – 09:10: Intro, Sopra Steria
09:10 – 09:45: Hvilke krav vil den nye personopplysningsloven stille til dokumentasjon og personkonsekvensutredning/DPIA?
Jens Christian Gjesti, Kvale
09:45 – 10:00: Pause
10:00 – 10:45: Hvordan kan din virksomhet oppfylle krav til personkonsekvensutredning/DPIA?  
Preben Gustavsen, Sopra Steria

 

Du lærer om:

  • Hvilke krav ny personopplysningslov/personvernforordningen (GDPR) stiller til dokumentasjon og personkonsekvensutredning/DPIA
  • Praktisk gjennomføring av en personkonsekvensutredning/DPIA i din virksomhet
  • Hvordan lage en plan for å oppfylle det nye kravet til personkonsekvensutredning/DPIA på den korte tiden som er igjen

 

Om foredragsholderne:

 

Gjesti
Jens Christian Gjesti, Kvale Advokatfirma
Jens Christian Gjesti er spesialist på telekommunikasjon- og konkurranserett. Han bistår klienter i saker knyttet til personvern, tvisteløsning, IT-avtaler, forvaltningsrett, opphavsrett, markedsrett og EU-/EØS-rett. Han har erfaring fra Post- og teletilsynet (nå Nasjonal kommunikasjonsmyndighet) der han jobbet med markedsregulering, regelverksutvikling og tilsyn med rammebetingelser nasjonalt og internasjonalt.

 

Gustavsen, Preben 300px copy
Preben Gustavsen, Sopra Steria
Preben er seniorrådgiver med 15 års erfaring fra arbeid med risiko og muligheter som ligger i skjæringspunktet mellom forretning og teknologi. De siste ti årene har personvern vært en sentral del av Prebens arbeid gjennom roller som rådgiver, revisor, sikkerhetsarkitekt og ulike roller som sikkerhetsansvarlig.

De siste årene har Preben hatt oppdrag innen helsesektoren hvor personvern og informasjonssikkerhet står særlig sentralt, og hvor personopplysninger utgjør en verdifull kilde til forskning og digitalisering av sektoren. 

Praktisk Informasjon

Dato: tirsdag 10 oktober, 2017
Sted: Biskop Gunnerus' gate 14, Oslo
Tid: kl. 08:30 til kl. 11:15
Lynkurset arrangeres sammen med Kvale Advokatfirma

 

 

 

Pris

Alle våre lynkurs er gratis, men om du ønsker faktura for bevertning, ta kontakt med Irene Bruun på ibr@soprasteria.com. Du kan melde deg på helt fram til kursdato så lenge det er ledige plasser.


Hvem kan delta?

Våre lynkurs er svært populære. Derfor tar vi dessverre kun imot påmeldinger fra potensielle og eksisterende forretningsforbindelser og partnere av Sopra Steria.


Ønsker du gratis rådgivning med en av våre seniorkonsulenter?

I etterkant av lynkurset tilbyr vi en times gratis rådgivning med en av våre seniorkonsulenter. Her kan vi diskutere og se etter løsninger på mer konkrete spørsmål og utfordringer du og din organisasjon måtte ha knyttet til temaet på dette lynkurset. Ta kontakt med Irene Bruun på ibr@soprasteria.com for påmelding.


Skreddersydde kurs

Vi spesialtilpasser kurs etter din virksomhets behov og ønsker. Ta kontakt med Irene Bruun på ibr@soprasteria.com.