Green Belt Basic Lean: Bedre ledelse og resultater med Lean (e-læring)

minutter å lese

Lean er et av verdens mest brukte rammeverk for å bedre operativ ytelse. Dette animerte e-læringskurset gir en grundig innføring i sentrale deler av Lean og relaterte rammeverk. 

E-læringskurset Green Belt Basic Lean beskriver viktige basisstrukturer som lederne er ansvarlige for. Hensikten med strukturene er å sikre operativ kontroll med og kontinuerlig forbedring av ytelsen til ansvarsområdet.

Meld deg på

Kurset er basert på teoretiske studier og erfaringer med beste praksis fra en rekke eksperter i norsk og svensk næringsliv siden 2002.  I tillegg til sentrale deler av Lean inngår også relevante deler av Business Process Management og Smidige metoder (scrum, kanban).

For å skape best mulig engasjement og maksimal læringseffekt formidles innholdet gjennom korte, animerte videoer på norsk. Tilbakemeldingene nasjonalt og internasjonalt fra engasjerte ledere og medarbeidere er meget positive.

 

Les mer om kursets innhold på Aksena sine websider.

 

Pris: 7180,- + mva

Inkluderer:

  • Tilgang til e-læringskurset på norsk i 12 måneder.
  • Lean-sertifisering ved godkjent flervalgstest på slutten av kurset.
  • Fratrekk av 50 % av kursavgiften for GBB Lean ved påmelding innen 2 år til Aksena sine (virtuelle) Green Belt-klasseromskurs. 2 år gjelder fra tidspunktet for kjøp av GBB Lean.

Search

Vil du vite mer?