Stavanger - Fagtreff: ERP i skyen - veien til effektivitet og innovasjon

| minutter å lese

Velkommen til kunnskapsdeling i Stavanger! Her utforsker vi skybasert ERP som en drivkraft for endring. Agendaen er tilpasset toppledere og fagpersoner som er interessert i ERP og innovasjon. Vi diskuterer fordelene med skybasert ERP, og hvordan det kan forbedre konkurransekraften og øke lønnsomheten for virksomheter. 

Vi gleder oss til å dele erfaringer fra vellykkede kundeprosjekter som har tatt i bruk ERP i skyen. Du får høre om veien fra implementering og driftsoptimalisering til oppgradering og innovasjon. Se hvordan skybasert ERP gir en rekke fordeler, raskere avkastning på investeringen, betydelig lavere kostnader, smidige oppgraderinger og en problemfri vei til innovasjon. 

Fagtreffet er en unik mulighet til å lære, dele og samhandle med toppledere og andre som er klar for digital utvikling. Vil du ta det første skrittet mot suksess, meld deg på.


Meld deg på

 

  • Dato: Onsdag 25. september
  • Tid: 08.30 til 11.30
  • Sted: Sopra Steria, Fjordpiren, Laberget 22 Stavanger
  • Pris: Gratis

Agenda  

08.30 til 09.00
Registrering og frokost


09.00 til 09.40
ERPs strategiske betydning i systemlandskapet
v/Magnus Reintz, Architect Sopra Steria

ERP-systemets strategiske rolle i det teknologiske landskapet er essensiell for å drive virksomheten fremover. I denne presentasjon vil vi belyse hvordan Composable ERP muliggjør tilpasning og skalering av operasjoner gjennom modulære komponenter som kan oppdateres og byttes ut uavhengig. Dette gir en nødvendig fleksibilitet, men fører også med seg en konstant utfordring: et vedvarende behov for integrasjon. Vi vil diskutere konsekvensene av denne dynamikken og hvordan man effektivt kan håndtere integrasjonskravene som følger med Composable ERP.

Videre vil vi utforske hvordan Generativ AI kan integreres i ERP-systemer for å forbedre beslutningstaking og prosesseffektivitet. Ved å bruke AI til å analysere data og generere innsikt, kan virksomheter forutse markedsendringer og handle proaktivt.

Konseptet med digitale tvillinger blir også stadig mer relevant. Disse virtuelle representasjonene av fysiske systemer åpner for simuleringer og analyser som kan forbedre produktutvikling og operasjoner. Ved å integrere digitale tvillinger i ERP-systemer, kan en virksomhet skape en datadrevet modell av sine aktiviteter, noe som fører til bedre forståelse og optimalisering av både interne prosesser og kundetilbud.

Gjennom denne presentasjonen vil vi illustrere hvordan et strategisk fokus på avanserte ERP-løsninger kan posisjonere en bedrift til å utnytte teknologisk innovasjon for å skape konkurransefortrinn og sikre langsiktig vekst.


09.40 til 10.10

Kundereiser: optimalisering gjennom automatisering og innovasjon
v/ Catherine Adams, SAP Solution Architect, Sopra Steria

Effektiv virksomhetsdrift krever en tilpasningsdyktig skybasert ERP-løsning med sømløse oppgraderingsmuligheter. S/4HANA Cloud Public Edition, tilbyr akkurat dette, støttet av automatisert testing og enkel oppgradering.

Vi vil utforske hvordan S/4HANA Cloud Public Edition muliggjør tilpasning og smidig drift, samtidig som den legger til rette for kontinuerlig innovasjon. Vi vil dele erfaringer fra kunder som har benyttet løsningen i mer enn to år, og som har opplevd vellykkede og effektive oppgraderingsprosesser.

Ved å se på ulike kundereiser, fra implementering til full drift og kontinuerlig utvikling, vil vi demonstrere de konkrete fordelene ved å velge S/4HANA Cloud Public Edition. Deltakerne vil få innsikt i hvordan de kan utnytte IT-infrastrukturens fulle potensiale gjennom målrettet tilpasning, effektiv drift og kontinuerlig forbedring for å maksimere verdiskapningen.

Dette foredraget vil holdes på engelsk.


10.10 til 10.20

Pause


10.20 til 10.45
Utnytte SAP 2-Tier ERP-tilnærmingen for global forretningsmessig effektivitet
v/ Telmo Pereira, Agency Director, SAP, Sopra Steria

I dagens raskt utviklende forretningslandskap søker organisasjoner konstant etter løsninger for å forbedre effektivitet, skalérbarhet og innovasjon på tvers av sine globale operasjoner. Denne presentasjonen tar for seg de strategiske fordelene med SAP 2-Tier ERP-tilnærmingen, en modell som kombinerer et sentralisert ERP-system on-premise eller i privat sky med flere skybaserte SaaS ERP-løsninger for datterselskaper, nye foretak og spesifikke lokaliseringer.

Vi vil utforske kjernekomponentene i denne tilnærmingen, inkludert rollen til SAP S/4HANA som ryggraden i det sentrale ERP-systemet, sammen med utplasseringen av SAP S/4HANA Cloud Public Edition for mindre enheter og lokaliserte operasjoner. Viktige fordeler som forbedret fleksibilitet, kostnadseffektivitet, rask utplassering og balansen mellom sentralisert kontroll og lokal tilpasningsevne vil bli belyst.

Videre vil økten ta for seg kritiske implementeringshensyn som sømløs integrasjon, data governance og regulatorisk overholdelse, og gir deltakerne en omfattende forståelse av hvordan SAP 2-Tier ERP-strategien kan drive global forretningsomforming.

 

10.45
Refleksjon, spørsmål og svar

 

Foredragsholdere

Magnus Reintz
Architect

Magnus Reintz er en erfaren arkitekt som trives i skjæringspunktet mellom forretning og teknologi. Magnus har utviklerbakgrunn og har jobbet i kombinerte roller som funksjonell arkitekt og løsningsarkitekt. Han har over 10 års erfaring med utvikling og implementering av SaaS og PaaS-løsninger for en rekke sentrale forretningsprosesser.

Han utfordrer etablerte rutiner og hjelper kunden med å nå målene sine. Dette arbeidet har gitt ham solid og bred forretningsforståelse fra en rekke bransjer og større virksomheter.

 

Catherine Adams
SAP Solution Architect

Catherine Adams har mer enn 20 års erfaring med ERP-prosjekter og ledelsesrådgivning, forankret i en solid IT-bakgrunn. Det siste tiåret har Catherine konsentrert seg om forvaltning av eiendeler, datahåndtering og migrasjoner, sikkerhetskritiske systemer og anleggsledelse for store oljeselskaper i den norske oljeindustrien, over flere prosjekter og roller.

Hun er også en fremtredende rådgiver innen bærekraftige energiløsninger, spesielt innen batteriteknologi, og besitter erfaring og kvalifikasjoner innen SAP S/4HANA Cloud systemker og teknologier, samt Microsfot Azure.

 

Telmo Pereira
Agency Director, SAP

Telmo har mer en 14 års erfaring innen ERP og SAP, og har utviklet seg til å bli en ekspert innen sitt felt. I dagens rolle som Agency Director for SAP hos Sopra Steria, er hans primære fokus rettet mot forretningsutvikling, med spesielt blikk for mulighetene innen SAP BTP og S/4HANA Cloud.

Telmo har i flere år vært en nøkkelperson i å veilede både kunder og interne team gjennom digital transformasjon og teknologisk endringsledelse.Nå driver han forretningsutvikling for SAP BTP og han har som mål å maksimere verdiskapningen gjennom denne plattformen, spesielt til de kundene som velger SaaS ERP.

Search
Stian Omholt
Stian Omholt
Event-ansvarlig