Oslo – Seminar: Effektiv informasjonsstyring - bevaring og gjenbruk i skyen

| minutter å lese

Velkommen til en hyggelig morgen med interessant erfaringsdeling, faglig prat med bransjekollegaer og en god frokost. 

Vår Energi har i samarbeid med Sopra Steria og iO Data utviklet en strategi for informasjonsforvaltning, og tatt i bruk IO Archive for å sikre tilgang til og bevaring av informasjon og data.

De skal i sitt foredrag vise hvordan de har utarbeidet strategien og hvordan de arkiverer fra SharePoint til iO Archive. Videre vil IO data fortelle hvordan de har bygget iO Archive som gir god kontroll, pålitelige og ryddige data som er tilgjengelige i et langtidsperspektiv. Løsningen samler og strukturerer fysiske og digitale data i et felles system, med en kostnadseffektiv og enkel tilgang på arkivert informasjon.

Sopra Steria skal belyse gevinstene ved å legge en strategi for informasjonsstyring til grunn for hvordan IT løsninger tas i bruk.


Meld deg på

  • Dato: Fredag 6. september
  • Tid: 08.30 til 11.00
  • Sted: Sopra Steria, Biskop Gunnerus gate 14 Oslo - 25. etasje 
  • Pris: Gratis

Agenda  

08.30 til 09.00
Registrering, frokost og kaffe


09.00 til 09.45

Del 1: Mestring av informasjonsveksten - utfordringer og fremtidsrettede strategier for arkiv
Del 2: demonstrasjon av SharePoint archiver-appen
v/ Ann Kristin Vatnamot, Vår Energi og Ine Sørby, Sopra Steria


09.45 til 10.00

Pause 


10.00 til 10.30

Fremtidens løsning for arkiv
v/ Tore Joa og Hans Petter Gathe, iO Data


10.30 til 10.45

Strategi for Informasjonsforvaltning
v/ Inge Manfred Bjørling, Sopra Steria 


10.45 til 11.00 
Q/A og refleksjon

 

Foredragsholdere


Ann Kristin Røkke Vatnamot 

Information Governance Manager, Vår Energi 

Ann Kristin er leder for Information Governance i Vår Energi. Det innebærer å definere rammeverket for hvordan informasjon og data håndteres i organisasjonen. Hun brenner for å utnytte verdien av informasjon og jobber aktivt med å maksimere potensialet samtidig som sikkerhet og regelverk ivaretas. Hun har en master i information management og har lang erfaring fra informasjonsstyring, samt bruk av teknologi gjennom ulike roller og bransjer. Hun er opptatt av å finne helhetlige løsninger som ivaretar faglige krav og sikre behovene til brukerne når det gjelder oppbevaring, gjenfinning og søk etter informasjon.  


Tore Joa 

Administrerende direktør, iO Data

Tore Joa er administrerende direktør og har også ansvaret for salg til både nye og eksisterende kunder. 
Han har mer enn 20 års erfaring med å håndtere mange forskjellige situasjoner innen Informasjon og Dokumentasjonsforvaltning. Tore har jobbet tett med både offentlig og privat sektor, spesielt mot olje- og gassmarkedet. Tore lytter til kundene og skreddersyr innovative og kostnadsbesparende løsninger for dem. 
Han har også en MSc. i informasjon- og dokumentasjonsforvaltning. 


Hans Petter Gathe

Forretningsutvikler, iO Data

Hans Petter har 30 års erfaring fra salg innen IT- og telekommunikasjonsbransjen. Han har jobbet mot flere ulike industrier, enten i SMB-markedet eller større selskaper. Hans Petter har alltid jobbet etter prinsippet om å alltid gi kundene det lille ekstra og den ultimate servicen. 


Ine Sørby 
Project Manager & M365 Collaboration enthusiast, Sopra Steria 

Ine Sørby har hatt rollen som prosjektleder for implementering av iO Archiver-app hos Vår Energi. Hun har også lang erfaring med SharePoint, og kjenner godt til utfordringene med å arkivere og stenge inaktive SharePoint-områder. Ine har jobbet med information management og samhandling i flere store selskaper, og spesielt innen M365 og SharePoint. 


Inge Manfred Bjørlin

Senior Consulting Manager, Advisory, Sopra Steria

Inge Manfred Bjørlin er seniorrådgiver innen informasjonsforvaltning i Sopra Steria. Han har nærmere 20 års erfaring innen informasjons- og dokumentasjonsforvaltning både i privat og offentlig sektor, og har jobbet innenfor et bredt spekter av prosjekter og områder som leder, prosjektleder, rådgiver og konsulent.

Search
Stian Omholt
Stian Omholt
Event-ansvarlig