Lynkurs, Oslo | Fremtidens retail: Er "unified commerce" og kunstig intelligens nødvendig?

False

  • Dato: 06.02.2020- 10.02.2020
  • Sted: Biskop Gunnerus' gate 14, Oslo

 illustrasjonsbilde for digitaliseringsplattformer

Fremtidens retail handler om salg i mange kanaler for å være konkurransedyktig. Nye forretningsmodeller som «kjøp på nett», «hent i butikk» og returer, krever at man til enhver tid må ha kontroll på varelageret sitt.

Meld deg på her

Det ligger store muligheter for å optimalisere salg gjennom kampanjer basert på hvardan vi kan forutse fremtidig salg. Men uten et system som støtter dette, vil man ikke kunne hente ut mulighetene som ligger i økt omsetning og bedre marginer.

På dette frokostseminaret har vi fått med oss Haakon Skavhaug-Flender, produktsjef i omnikanal-plattformen Front Systems, og vår egen ekspert på kunstig intelligens, Lars Løvlie. De vil snakke om hvordan butikkene kan vinne over rene nettgiganter gjennom nye løsninger for å være konkurransedyktig i omnikanal, og hvordan du kan benytte kunstig intelligens for å optimalisere varesalget.

Vel møtt til dette spennende lynkurset for fremtidens varehandel!

 

Agenda

 08:30  Frokost og kaffe 
 09:00

Introduksjon
ved Stina Birkeland

 09:15 Unified commerce: hvordan få den fysiske butikken konkurransedyktig
Håkon Skavheug-Flender, Front Systems
 10:00 Pause
 10:30 Hvordan kan man benytte kunstig intelligens til å optimalisere varesalg gjennom Omnikanal
Lars Løvlie, Sopra Steria
 11:00  Avslutning

 

Haakon Skavhaug-Flender
Product Manager & Co-Founder, Front Systems

Haakon er ansvarlig for utviklingen av produkt i den norske omnikanal-plattformen og kassesystemet, Front Systems. Han har lang erfaring i å bruke teknologi for å løse utfordringer innen retail og har bygget SaaS-løsninger i over 10 år.

Lars Løvlie
Data scientist og forretningsutvikler, Sopra Steria

Lars Løvlie er data scientist og forretningsutvikler innen kunstig intelligens i Sopra Steria. Han har doktorgrad i fysikk, og lang erfaring som software-utvikler i forskjellige prosjekter. De siste årene har han hjulpet Sopra Steria med å bygge opp et av Norges største og mest kapable miljøer innen analytics, big data og AI, med mye kollektiv erfaring om bruk av AI innen retail.

Praktisk Informasjon

Dato: Torsdag 06. februar 2020
Sted: Biskop Gunnerus' gate 14, Oslo
Tid: kl. 08:30 til kl. 11:00

Personvern

Ved å svare ja her samtykker du til at din e-post settes på Sopra Sterias liste over mottakere av nyhetsbrev og informasjon om seminarer/kurs og lignende. Sopra Steria vil ikke bruke e-posten din til andre formål enn å sende deg informasjon. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke ved å sende e-post til lynkurs@soprasteria.com eller ved å melde deg av nyhetsbrevet.

Pris

Alle våre lynkurs er gratis, men om du ønsker faktura for bevertning, ta kontakt med Irene Bruun på ibr@soprasteria.com. Du kan melde deg på helt fram til kursdato så lenge det er ledige plasser.


Hvem kan delta?

Våre lynkurs er svært populære. Derfor tar vi dessverre kun imot påmeldinger fra potensielle og eksisterende forretningsforbindelser og partnere av Sopra Steria.


Ønsker du gratis rådgivning med en av våre seniorkonsulenter?

I etterkant av lynkurset tilbyr vi en times gratis rådgivning med en av våre seniorkonsulenter. Her kan vi diskutere og se etter løsninger på mer konkrete spørsmål og utfordringer du og din organisasjon måtte ha knyttet til temaet på dette lynkurset. Ta kontakt med Irene Bruun på ibr@soprasteria.com for påmelding.

Skreddersydde kurs

Vi spesialtilpasser kurs etter din virksomhets behov og ønsker. Ta kontakt med Irene Bruun på ibr@soprasteria.com.