Lynkurs, Trondheim | Kan en god digital kultur bidra til å redusere klimautslipp?

False

  • Dato: fredag 30 august, 2019
  • Sted: Brattørkaia 17A, Trondheim
  • Tid: kl. 09:00 til kl. 12:15

Group of people in video conference

Hvordan lykkes med å skape en kultur for digital samhandling? Og på hvilke områder kan teknologien være en del av løsningen for å redusere klimautslipp?

Meld deg på dette lynkurset

Virksomheter leter etter måter å redusere klimautslipp på, samtidig som Norge er i verdenstoppen når det gjelder antall forretningsreiser. For å kunne redusere reisevirksomhet er organisasjonene avhengig av brukervennlige, digitale møteplasser. Anvendelse av teknologi er en stor del av løsningen for å redusere utslipp av klimagasser. 

Noen av våre dyktige og mest erfarne innen sine fagfelt, vil snakke om hvorfor, hvordan og med hvilke verktøy din virksomhet kan lykkes med å skape en god kultur for digital samhandlig, hvordan du utnytter tilgjengelige verktøy på best mulig måte og hvorfor du ikke har råd til å la være.

I anledning åpningen av Powerhouse i Trondheim, verdens mest ambisiøse plusshus og Sopra Sterias nye hjem i Trondheim, ønsker vi deg velkommen til dette spennende og aktuelle lynkurset 30. august. Etter lynkurset vil du også få muligheten til å delta i den offisielle åpningen av Powerhouse: Miljøfestivalen.

Program

09:00  Ankomst og registrering. Servering av frokost.
09:30
 Teknologinæringen,-  en del av problemet og en del av løsningen.
 Hilde Solberg Holm, Direktør for samfunnsansvar, Sopra Steria
09:45
 For å få ned reiser på fly, må du lykkes med tjenester i sky
 Torunn Gaasemyr, Digital Collaboration Manager, Sopra Steria
10:15 
 Pause
10:45
 Har du lite å gjøre på jobben kan tiden fylles med reise til og fra møter
 Karin Løkke, Solution Manager, Sopra Steria
11:15
 Omvisning i Powerhouse

 

Om foredragsholderne:

Hilde Solberg Holm

Hilde Solberg Holm
Direktør for samfunnsansvar, Sopra Steria
Hilde Solberg Holm er direktør for samfunnsansvar i Sopra Steria. Hun jobber bredt med  selskapets strategier  og operasjonalisering av FNs bærekraftmål. Dette innebærer fokus på både de  sosiale, miljømessige og styringsmessige forhold samt leverandørsamarbeid, og trives aller best når «grasrota» og toppledelse samles rundt felles mål.

Portrett av Torunn Gaasemyr

Torunn Gaasemyr
Digital Collaboration Manager, Sopra Steria
Torunn Gaasemyr er statsviter og Digital Collaboration manager i Sopra Steria. Hun har flere års erfaring med informasjonsforvaltning, innføring og adopsjon av samhandlingsløsninger hos virksomheter i offentlig og privat sektor, og trives aller best i grensesnittet mellom forretning og teknologi.

Karin Løkke, Sopra Steria

Karin Løkke
Solution Manager, Sopra Steria
Karin har mer enn 34 års erfaring innen IT som blant annet konsulent, fagansvarlig og IT sjef. Hun har 28 års erfaring med samhandling- og kommunikasjonsløsninger og er ansvarlig for Microsoft Teams og Workplace by Facebook i Sopra Steria Norge.
 

 

Praktisk Informasjon

Dato: Fredag 30. august, 2019
Sted: Auditoriet i Powerhouse, Brattørkaia 17A, 7010 Trondheim 
Tid: kl. 09:00 til kl. 12:15

Personvern

Ved å svare ja her samtykker du til at din e-post settes på Sopra Sterias liste over mottakere av nyhetsbrev og informasjon om seminarer/kurs og lignende. Sopra Steria vil ikke bruke e-posten din til andre formål enn å sende deg informasjon. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke ved å sende e-post til lynkurs@soprasteria.com eller ved å melde deg av nyhetsbrevet.

Pris

Alle våre lynkurs er gratis, men om du ønsker faktura for bevertning, ta kontakt med Irene Bruun på ibr@soprasteria.com. Du kan melde deg på helt fram til kursdato så lenge det er ledige plasser.


Hvem kan delta?

Våre lynkurs er svært populære. Derfor tar vi dessverre kun imot påmeldinger fra potensielle og eksisterende forretningsforbindelser og partnere av Sopra Steria.


Ønsker du gratis rådgivning med en av våre seniorkonsulenter?

I etterkant av lynkurset tilbyr vi en times gratis rådgivning med en av våre seniorkonsulenter. Her kan vi diskutere og se etter løsninger på mer konkrete spørsmål og utfordringer du og din organisasjon måtte ha knyttet til temaet på dette lynkurset. Ta kontakt med Irene Bruun på ibr@soprasteria.com for påmelding.

Skreddersydde kurs

Vi spesialtilpasser kurs etter din virksomhets behov og ønsker. Ta kontakt med Irene Bruun på ibr@soprasteria.com.