Lynkurs, Oslo | En digital virksomhetskultur er en smidig organisasjon

False

  • Dato: fredag 29 mars, 2019
  • Sted: Biskop Gunnerus' gate 14, Oslo
  • Tid: kl. 08:00 til kl. 10:00

 Workshop, digital kultur

Mange har nå erfart at man må jobbe med utvikling av virksomhetskulturen for å ta ut det fulle potensialet av digitalisering. Men, hva er en digital kultur?

Meld deg på dette lynkurset

Digital kultur er å målrettet utvikle større smidighet i organisasjonen. Det handler om en fleksibel organisasjon som raskere evner å ta strategiske grep, lytte til kunder, utvikle effektive tjenester ved bruk av teknologi og raskere justere organisasjonen. Samtidig vil de fleste organisasjoner også måtte levere stabile resultater. Det krever mot og vilje å endre måten virksomheten styres og ledes på. Med en digital kultur kan stabilitet og smidighet balanseres.

Så, hvordan kan organisasjoner utvikle økt smidighet, og skape en sammenhengende virksomhetskultur som bidrar til måloppnåelse?

Sopra Steria inviterer til digital og smidig kulturworkshop, fredag 29. mars kl. 08:30-10:00.

Velkommen!

Program

08:00 - Frokost
08:30
- Hva skal til for å utvikle en digital kultur og en smidigere organisasjon?  
09:00
- Smidig kulturworkshop  
09:45
- Utvikling av en digital kultur
10:00
- Avslutning og mingling

Om foredragsholderne:

 

Elin Vik, Sopra Steria

Elin Vik

Elin Vik er avdelingsleder for Organisasjon og endring i Sopra Steria og arbeider med organisasjonsutvikling og gevinstrealisering i store digitaliseringsprosjekter. Hun har sett hvordan virksomheter over tid har utviklet sin evne til å jobbe med digitalisering, og hvordan nå de teknologiske mulighetene driver enda raskere frem nye muligheter. Når virksomheter blir utfordret, strategier må endres og organisasjoner må tilpasse seg står gjerne utfordringene på rad og rekke for ledere. Den kulturelle dimensjonen blir ofte ikke viet nok oppmerksomhet. Kultur er vanskelig å sette ord på, og trenger ofte å gjøres mer konkret for at den skal kunne utvikles.

Elin utdannet Siviløkonom med spesialisering i strategi fra BI og har i tillegg fag innen kulturforståelse og identitet fra UiO.

 

Anne Karin Augland, Sopra Steria

Anne Karin Augland

Anne Karin Augland er sjefskonsulent i Sopra Steria og arbeider med organisasjons- og ledelsesutvikling. Hun har erfart hvordan virksomheter velger digitalisering som det viktigste strategiske satsningsområdet, og lykkes i å utvikle nye løsninger. Når gevinstene skal hentes ut, står likevel utfordringene i kø. Kulturutvikling drives daglig i alle virksomheter, bevisst eller ubevisst. Spørsmålet er hvilke kultur vi trenger for å lykkes med digitalisering.

Augland har en mastergrad i samfunnsvitenskap fra UiO og en master of management fra Handelshøyskolen BI.Praktisk Informasjon

Dato: Fredag 29. mars 2019
Sted: Biskop Gunnerus' gate 14, Oslo
Tid: kl. 08:00 til kl. 10:00

Personvern

Ved å svare ja her samtykker du til at din e-post settes på Sopra Sterias liste over mottakere av nyhetsbrev og informasjon om seminarer/kurs og lignende. Sopra Steria vil ikke bruke e-posten din til andre formål enn å sende deg informasjon. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke ved å sende e-post til lynkurs@soprasteria.com eller ved å melde deg av nyhetsbrevet.

Pris

Alle våre lynkurs er gratis, men om du ønsker faktura for bevertning, ta kontakt med Irene Bruun på ibr@soprasteria.com. Du kan melde deg på helt fram til kursdato så lenge det er ledige plasser.


Hvem kan delta?

Våre lynkurs er svært populære. Derfor tar vi dessverre kun imot påmeldinger fra potensielle og eksisterende forretningsforbindelser og partnere av Sopra Steria.


Ønsker du gratis rådgivning med en av våre seniorkonsulenter?

I etterkant av lynkurset tilbyr vi en times gratis rådgivning med en av våre seniorkonsulenter. Her kan vi diskutere og se etter løsninger på mer konkrete spørsmål og utfordringer du og din organisasjon måtte ha knyttet til temaet på dette lynkurset. Ta kontakt med Irene Bruun på ibr@soprasteria.com for påmelding.

Skreddersydde kurs

Vi spesialtilpasser kurs etter din virksomhets behov og ønsker. Ta kontakt med Irene Bruun på ibr@soprasteria.com.