Hvordan få dokumentasjonsforvaltningen til å sikre digitaliseringsløftet?

False
  • Dato: onsdag 11 april, 2018
  • Sted: Biskop Gunnerus' gate 14, Oslo
  • Tid: kl. 08:30 til kl. 11:30

Arkiv-team, Sopra Steria

Eller kanskje er det motsatt - hvordan kan digitaliseringløftet gi gevinster innen dokumentasjonsforvaltning som økt fangst, bedre etterlevelse og enklere gjenfinning?

Meld deg på

Offentlig sektor står ovenfor en stor omstilling og et digitaliseringsløft. Informasjonsforvaltning, samhandling, saksbehandling, dokumentasjonsforvaltning og arkiv har ofte ulik digital modenhet. Hvordan sikre gevinster i dokumentasjonsforvaltningsprosjekter både ved innføring av brukervennlig digitale prosesser og sikring av god etterlevelse og ivaretagelse av krav til informasjonssikkerhet.

God informasjonsforvaltning krever mer enn bare et sak og arkivsystem, det krever gode prosesser, rutiner og roller som må etableres og videreutvikles gjennom kontinuerlig forbedring. I lynkurset presenteres historier fra offentlige virksomheter fra de som har lykkes og hvilke fallgruver man må passe seg for.

Sopra Steria har i dag et av Norges største rådgivingsmiljø innen informasjons- og dokumentasjonsforvaltning og har bred erfaring fra private og offentlige virksomheter og inviter til et faglig forum for kompetansedeling og diskusjon.

Velkommen!

Program

08:30 Frokost og kaffe
09:00
Velkommen
Nina Bjørge, Head of Information Management, Sopra Steria
09:10
Digital informasjonsforvaltning i Oslo Kommune
Ranveig Låg Gaustad, Byarkivar, Oslo Kommune
09:30
Dokumentasjonsforvaltning i digitaliseringens tidsalder – en endringsreise
Gunn Verliin, Sopra Steria
09:50
Kaffepause
10:05
Helseetaten, Oslo kommune – hvordan høste gevinster ved internkontroll for dokumentasjon
Kristine Brorson og Mari Svardal, Sopra Steria
10:30
Utnyttelse av digitale verktøy for bedre dokumentasjon i Asker kommune
Anja Jergel Vestvold (tidligere Asker Kommune, nå Sopra Steria).

 

Om foredragsholderne:


Nina Bjørge er Head of Information Management i Sopra Steria og er opptatt av å bidra til økt fokus på god dokumentasjonsforvaltning i Norge, både gjennom prosjekter og via rådgivning til sentrale aktører. Information management avdelingen er nå Norges største fagmiljø innen dokumentasjonsforvaltning og arkiv.

Ranveig Låg Gausdal er byarkivar i Oslo og ansvarlig for arkiv- og dokumentasjonsfaglig veiledning av Oslo kommunes virksomheter og å ta vare på og gjøre tilgjengelig arkivmateriale fra Oslo kommune.

Gunn Bergebakken Verliin er Consulting Director i Sopra Steria. Hun har over 25 års erfaring med strategiutvikling og ledelse av endringsprosesser i store komplekse offentlige virksomheter.

Kristine Synnøve Brorson er Senior Consulting Manager i Sopra Steria og brenner for bedre dokumentasjonsforvaltning og informasjonsstyring i norsk offentlighet. Hun har mer enn ti års erfaring som rådgiver innen arkiv og dokumentasjonsforvaltning og bistår i dag flere virksomheter i Oslo kommune.

Mari Svardal er Consultant i Sopra Steria og har det siste året vært opptatt av å innføre klassifikasjonssystem, internkontrollrutiner og sak-/arkivløsninger som støtter opp om virksomhetsprosesser.

Anja Jergel Vestvold er Senior Consulting Manager i Sopra Steria og har over 15 års erfaring innen informasjonsforvaltning, dokumentasjon og arkiv. Hun kommer rett fra stillingen som seksjonsleder for Dokumentsenteret i Asker Kommune hvor hun har ledet prosjekt for «offentlighet, saksbehandling og arkiv».Praktisk Informasjon

Dato: Onsdag 11. april, 2018
Sted: Biskop Gunnerus' gate 14, Oslo
Tid: kl. 08:30 til kl. 11:00

Personvern

Ved å svare fylle ut påmeldingsskjemaet samtykker du til at din e-post settes på Sopra Sterias liste over mottakere av nyhetsbrev og informasjon om seminarer/kurs og lignende. Sopra Steria vil ikke bruke e-posten din til andre formål enn å sende deg informasjon. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke ved å sende e-post til lynkurs@soprasteria.com eller ved å melde deg av nyhetsbrevet.

Pris

Alle våre lynkurs er gratis, men om du ønsker faktura for bevertning, ta kontakt med Irene Bruun på ibr@soprasteria.com. Du kan melde deg på helt fram til kursdato så lenge det er ledige plasser.


Hvem kan delta?

Våre lynkurs er svært populære. Derfor tar vi dessverre kun imot påmeldinger fra potensielle og eksisterende forretningsforbindelser og partnere av Sopra Steria.


Ønsker du gratis rådgivning med en av våre seniorkonsulenter?

I etterkant av lynkurset tilbyr vi en times gratis rådgivning med en av våre seniorkonsulenter. Her kan vi diskutere og se etter løsninger på mer konkrete spørsmål og utfordringer du og din organisasjon måtte ha knyttet til temaet på dette lynkurset. Ta kontakt med Irene Bruun på ibr@soprasteria.com for påmelding.

Skreddersydde kurs

Vi spesialtilpasser kurs etter din virksomhets behov og ønsker. Ta kontakt med Irene Bruun på ibr@soprasteria.com.