Åpen fagkveld – Sikkerhetstest av webapplikasjon

False
  • Dato: onsdag 21 mars, 2018
  • Sted: Biskop Gunnerus' gate 14, Oslo
  • Tid: kl. 16:30 til kl. 20:00

woman typing on keyboard with text

Sopra Steria har et stort fagmiljø innen teknisk test, og vi ønsker å dele vår kompetanse! Vi inviterer derfor til åpen fagkveld hvor vi fokuserer på sikkerhetstesting av webapplikasjoner.

Meld deg på her  |  Vi søker flere Tekniske testere

Det utvikles stadig flere nye IT-løsninger og kunder stiller stadig høyere krav til sikkerhet, personvern og robusthet i løsningene som utvikles og forvaltes. Temaet er stort og vil overlappe med de aller fleste forgreninger innen IT-faget og vil alle på et eller annet tidspunkt komme innom temaet før eller siden.

På denne åpne fagkvelden vil vi fokusere på sikkerhetstesting av en webapplikasjon. Vi vil gjennomgå noen av de mest brukte programmene og det vil bli en presentasjon av vanlige verktøy for sikkerhetstesting samt gjennomgang av hva vi vanligvis ser av feil i webapplikasjoner. Deretter vil vi få prøve oss selv på å finne sikkerhetshull på egenhånd. Webapplikasjonen som skal testes har innebygget en «capture the flag» hvor en får poeng per feil funnet.

Målet er å bli kjent med sikkerhetstesting og få en smak av hvordan det kan gjøres i praksis - velkommen til åpen fagkveld!

Agenda:

16.30  Mat og litt mingling
17:00  Workshop starter
20:00  Ferdig

Praktisk Informasjon

Dato: onsdag 21. mars 2018
Sted: Biskop Gunnerus' gate 14, Oslo
Tid: kl. 16:30 til kl. 20:00

Krav til forkunskaper: Ingen
Foredragsholdere: Audun Dragland og André Mruz

Arrangementet er gratis og er åpent for alle.
Påmelding via Meetup.

Sopra Steria søker flere tekniske testere!

Se våre ledige stillinger