Smartere IT-sikkerhet med Microsoft

False
  • Dato: onsdag 24 januar, 2018
  • Sted: Biskop Gunnerus' gate 14, Oslo
  • Tid: kl. 12:30 til kl. 16:00

Man in suit working with cyber security

Sammen med Microsoft ønsker vi å gi deg en oppdatering på den siste utviklingen på IT-sikkerhetsfronten. Velkommen til sikkerhetsseminar 24. januar på Posthuset!

Meld deg på her

Reduser kompleksitet og kostnader, samtidig som du øker sikkerheten av dine IT-systemer. På dette halvdagsseminaret vil vi ta for oss GDPR, smart skyintegrert beskyttelse, og seneste Windows 10 build.

Ettermiddagen vil også by på god mat og drikke, samt mulighet for å teste ut noen av de nyeste teknologiene vår DigiLab har å by på - deriblant Microsoft HoloLens og vår husrobot Pepper!

Med oss på laget har vi Microsofts Identity & Information Protection Technology Solutions Professional, Siu Leung Cheung og vår egen Lead Cyber Security Engineer, Tommy Finsen.

Velkommen til en spennende ettermiddag på toppen av Oslo 24. januar!   

Program

13:00 - Velkommen
13:05 - Identitet, informasjonssikkerhet, governance og compliance v/Siu Leung Cheung
13:55 - Pause
14:05 - Threat Protection som skytjenester v/Siu Leung Cheung
14:55 - Pause
15:05 - Sikkerhetsnytt i Windows 10 build 1709 v/Tommy Finsen
16:00 - Avslutning av faglig del

Identitet, informasjonssikkerhet, governance og compliance er viktige elementer i forbindelse med sikkerhet og skal være i tråd med GDPR. Vi ser på nærmere på nye sikkherhetsfaktorer innen Azure AD, Microsoft Cloud Application Security, Azure Information Protection, Intune og systemer i Office 365. Dette gjøres i en kombinasjon av demo og foredrag.

Threat Protection som skytjenester gir innsyn i hvordan vi med maskinlæring og BigDataAnalytics kan oppdage og stoppe trusler der signaturbaserte metoder som Antivirus og IDS kommer til kort. Vi viser demo på avansert trusseldetektor-analyse innen blant annet Office 365 og Windows defender.

Store sikkerhetsnyheter innen Windows 10 build 1709. Sjelden har det kommet så mange og sterke sikkehetsnyheter i Windows som i høstens oppdatering. Utviklingen gir deg anledning til å blant annet stoppe kryptovirus selv om antiviruset ikke henger med. Løsningene gir full SIEM og skyintegrasjon. Vi går gjennom løsningen med demo og foredrag.

 

Om foredragsholderne:

Siu Leung Cheung

Siu Leung Cheung
Identity & Information Protection Technology Solutions Professional, Microsoft
Siu Leung Cheung jobber som teknisk rådgiver på området identitet- og informasjonsbeskyttelse i Microsoft. Siu Leung har lang erfaring med rådgivning og implementering av Microsoftløsninger, og har i de siste årene jobbet som rådgiver i Microsoft med ansvar for blant annet Forsvaret og Politiet.

Tommy Finsen

Tommy Finsen
Lead Cyber Security Engineer, Sopra Steria.
Tommy Finsen er Lead Cyber Security Engineer med pasjon for IT. Han har lang erfaring med rådgiving og implementering av miljøer med tunge sikkerhetskrav. Tommy er MS sertifiseringsinstruktør og foredragsholder bl.a. på: NORSIS Sikker Oktober, Microsoft roadshow, The Gathering, DND Sikkerhetsymposiet med mer. I tillegg er han medlem av Sopra Steria IT-Sikkerhetsråd og Red Team samt styremedlem i Microsoft Technology User Group.

Praktisk Informasjon

Dato: onsdag 24. januar 2018
Sted: Biskop Gunnerus' gate 14, Oslo
Tid: kl. 12:30 til kl. 16:00

Pris

Seminaret er gratis, men om du ønsker faktura for bevertning, ta kontakt med Irene Bruun på ibr@soprasteria.com. Du kan melde deg på helt fram til seminarstart så lenge det er ledige plasser.

Vil du bli en del av Norges sterkeste Cyber Security-team?

Vi søker flere av de beste!