ARK 2017 - Arkitektur som understøtter digitalisering

False
  • Dato: torsdag 27 april, 2017
  • Sted: Biskop Gunnerus' gate 14A (Posthuset, Oslo
  • Tid: kl. 09:00 til kl. 16:00

Posthuset

Seminaret er en del av dataforeningens program for kompetanseoverføring og erfaringsutveksling blant IT-profesjonelle. Frem til 6. april vil medlemmer av Dataforeningen få rabatt på deltakeravgiften.

Se fullt program  |  Meld deg på

I år ligger fokuset på digitalisering av prosesser i store organisasjoner, både offentlige og private. Gjennom presentasjoner av praktiske erfaringer viser vi både de forretningsmessige fordelene og de tekniske utfordringene som oppstår.

Løsningsarkitekt i Sopra Steria, Johannes Brodwall, deler sine erfaringer rundt funksjonelle og tekniske strategier man kan benytte seg av for å komme til første leveranse uten å miste nattesøvnen.

Det er et tiltagende press for mer automatisering og digitalisering, dels som følge av konkurranse og dels på grunn av økte forventninger i befolkningen om selvbetjening og økt tilgjengelighet av tjenester.

 

Johannes Brodwall

Foredrag: Tidlig leveranse uten søvnløse netter

Johannes Brodwall, Principal Software Engineer, Sopra Steria

Å pløye veien til første leveranse krever pågangsmot, spesielt på prosjekter som erstatter eksisterende systemer. Johannes har som løsningsarkitekt brukt en rekke funksjonelle og teknisk strategier for å komme til første leveranse uten å miste nattesøvnen. I foredraget deles krigshistorier fra ekte prosjekter.

Se fullt program  |  Meld deg på