Great Place to Work

Det er en grunn til at vi er blitt kåret til en av Norges beste arbeidsplasser hele ti år på rad av Great Place to Work Institute.

Vi har de siste årene vært blant de ti beste store arbeidsplassene i landet. I 2015 og 2016 havnet vi på henholdsvis 3.- og 2.-plass, og i 2017 tok vi førsteplassen i den prestisjetunge kåringen.

Som kunnskapsbedrift er Sopra Steria helt avhengig av å være en arbeidsplass som tiltrekker seg de flinkeste menneskene, holder på dem og utvikler dem videre i deres karriere. Vi i Sopra Steria tror på en vinn-vinn-situasjon der både bedriften og de ansatte forventer mye av hverandre og får mye igjen. Derfor har du mange fordeler og får mange goder av å gjøre karriere hos oss.

Karriere: Adm dir Kjell Rusti, omringet av kolleger, holder opp et bilde med Great Place to work-logoen.
STOLTE: Administrerende direktør Kjell Rusti, omringet av kolleger, holder stolt opp beviset på at vi nok en gang er kåret til en av de beste arbeidsplassene i landet. 

Ikke godene som gjør oss best

For eksempel har vi gode forsikrings- og pensjonsordninger, med blant annet privat helseforsikring. I tillegg gir vi våre medarbeidere en ekstra ferieuke (til sammen seks uker ferie i året), vi har en rekke bedriftshytter, og Sopra Steria gir bidrag til og rabatt på medlemskap hos utvalgte treningssentre. For å nevne noe.

Men vi tror ikke det er våre mange goder som gjør at vi gang på gang blir kåret til en av Norges beste arbeidsplasser. En av de viktigste årsakene til at de flinkeste fagpersonene vil jobbe hos oss, er at vi har et sterkt og erfarent miljø med fokus på kompetanseutvikling og erfaringsutveksling. I tillegg er det tilliten, mulighetene og samholdet som gjør at våre konsulenter år etter år gir oss så høye scores i Great Place to Work Institute-undersøkelsen.

Det er nemlig denne undersøkelsen som ligger til grunn for kåringen. Undersøkelsen er laget av instituttet for å utvikle virksomheter og organisasjoner gjennom medarbeiderundersøkelser, analyse og benchmarking.

Hvert eneste år etter at undersøkelsen er gjennomført går vi på alle ledernivåer systematisk gjennom resultatene, og ikke minst deler vi disse med våre ansatte. Slik forbedrer vi og gjør tiltak der det er nødvendig, så våre medarbeidere skal være enda mer fornøyd med sin arbeidshverdag.   

Kontinuerlig fokus på miljø og kultur

Målet for Sopra Steria er å være det beste konsulentselskapet for de beste konsulentene. Siden vi begynte disse undersøkelsene i 2007 har vi tredoblet antall medarbeidere. Derfor er fokus på miljø og kultur sterkere enn aldri før. Sopra Steria vil fortsatt kontinuerlig arbeide for å bygge og vedlikeholde en internkultur som oppfordrer til deling og engasjement, samt faglig og personlig utvikling.

Lurer du på noe?

Har du spørsmål rundt karriere eller rekruttering, kontakt våre rekrutterere på: