Power of sharing_Fremtidens virksomhet

Power of Sharing-konferansen 2024

Fit for Future

Vi samler 400 ledere i Operaen i Oslo! Fra scenen vil eksperter fra offentlig og privat sektor dele sine refleksjoner om hvordan norske virksomheter bør rigge seg for fremtiden. God ledelse, smidige arbeidsmetoder, innsikt og teknologi er stikkord. Og innovasjon? Ja, det er og blir essensielt for alle. 

Fit for Future er tittelen på årets konferanse. Fra scenen vil du blant annet høre fra Zack Kass, som har erfaring fra ledelsen i OpenAI. Vi har også med oss seriegründer, forfatter og foreleser ved MIT, Peter Hinssen. I tillegg blir det inspirerende innlegg fra flere norske eksperter.

Komiker og skuespiller Pernille Sørensen leder oss gjennom dagen. Agendaen oppdateres fortløpende.

Vi håper du vil dele dagen med oss!

Påmelding

Velkommen 5. juni til Den Norske Opera & Ballett. Dørene åpnes kl 11.15, og programmet starter kl. 12.00. Det blir servert middag fra kl. 17.00. 

Meld deg på

På scenen

Zack Kass

I over 14 år har Zack Kass fulgt utviklingen innen kunstig intelligens, og sett hvordan teknologien treffer forretningslivet og samfunnet. Han kan med god grunn kalles AI-futurist, og er en fremragende ekspert på å se hvilke transformasjonsmuligheter AI bringer med seg. Zack Kass har vært en del av ledelsen i OpenAI, og har de siste årene jobbet som rådgiver.

På konferansen vil han holde foredrag om hvordan små og store virksomheter kan utvikle sin AI-strategi. Kass ønsker å avmystifisere AI, og vise hvordan virksomheter kan tilpasse seg og finne muligheter i en fremtid der AI spiller en sentral rolle.   

Peter Hinssen

Hinssen er en ettertraktet foredragsholder, med internasjonal posisjon som tankeleder innen digitalisering, innovasjon, samfunn og næringsliv. Hans perspektiver som gründer av vellykkede teknologi-startups og forfatter av bestselgende næringslivsbøker, har gitt ham et bredt nedslagsfelt. Han er foreleser ved MIT og London Business School, han inviteres på scenen til World Economic Forum, TEDx og Fortune 500-selskaper, og er fast spaltist i Forbes Magazine.

Hinssen holder foredraget «How to become a Phoenix: Private and public companies reinvent themselves for The Never Normal World». Han tar utgangspunkt i den myteomspunnede fuglen, og oppfordrer virksomheter til å tenke nytt: Reise seg fra asken, og komme sterkere ut på den andre siden. Hinssen vet hva som kreves, og han gleder seg til å dele.

Pernille Sørensen

Konferansier for dagen er Pernille Sørensen. Som komiker, skuespiller og programleder er hun kjent for sin skarpe humor og satiriske tilnærming til samfunnsaktuelle temaer. Hun har markert seg på scenen og på TV gjennom opptredener i populære programmer som "Nytt på nytt" og "Løvebakken". Sørensen engasjerer sitt publikum med intelligent satire og personlig sjarm, og er anerkjent som en av Norges fremste kvinnelige komikere.

Gjenopplev Power of Sharing-konferansen i 2022

Fremtidens virksomhet

Hva vet vi om verden, og hva vet vi ikke? Hvordan kan vi best ruste oss? Og hva gjør andre selskaper for å lykkes? Det ble en dag med mange spennende temaer fra scenen:

Se kundeforedragene digitalt

Power of sharing-konferansen 2022
Mange spennende foredrag på scenen om fremtidens virksomhet

Våre hovedforedragsholdere i 2022 forteller

Hva kan du forvente å oppleve på Power of Sharing-konferansen 2024? Se hvordan programmet så ut i 2022:

Kl. 11.15 – Velkomst og minglelunsj 

Kl. 12.00 – Faglig program

 • Velkommen ved administrerende direktør i Sopra Steria, Kjell Rusti
  Introduksjon av dagens konferansier Beate Nossum
 • Key note
  Børge Ousland, Eventyrer  
 • Ledelse
  Raymond Johansen, byrådsleder i Oslo kommune
 • Bærekraft
  Johanne Kjuus, Head of Sustainability, Orkla Norge

Kl. 13.20 - Pause 20 min

 • 13.40: Panelsamtale: Toppleders digitale agenda
  Moderator Lillian Røstad innledet sammen med Hallgeir Varsi, begge Sopra Steria,
  Deretter ledet Lillian samtalen med Hans Christian Holte i NAV, Lene Eltvik Vindfeld i Sbanken og Rolf Barmen i Elmera Group ASA.
 • Innovasjon
  Carl Aaby, administrerende direktør i IKEA 
 • Sikkerhet
  Jørgen Rørvik, Direktør for cybersikkerhet, Sopra Steria 
 • Sky
  Tore Mortensen, CIO Kongsberg Gruppen og Bjarne Østby, leder for sky-initiativet til Kongsberg Gruppen
 • Datadrevet
  Marianne Bergmann Røren, Konsernsjef Mesta 

Kl. 15.15 - Pause 20 min

 • 15.35: Panelsamtale: Fremtidens virksomhet
  Moderator Beate Nossum i samtale med Marianne Bergmann Røren i Mesta, Trine Skei Grande i Footprint, Carl Aaby i IKEA og  Johanne Kjuus fra Orkla.
 • Key note
  Ola Rosling, Gapminder Foundation

Kl 16.50 Avslutning etterfulgt av apéritif 

 • Kl 17.00 – Middag 

Kontaktpersoner

Ajla Konjhodzic
Ajla Konjhodzic
Kontaktperson for deltagerne
Sigrun Therese Rønbeck
Sigrun Therese Rønbeck
Kontaktperson for foredragsholderne