Sopra Sterias HR-avdeling er kåret til landets beste

| minutter å lese

Under «The Hunt», Finn.no sin kåring for de beste i HR- og rekrutteringsbransjen, var det Sopra Steria som vant den gjeve prisen for «årets HR-avdeling».  

– Sopra Steria er kjent for høyt engasjement, dedikasjon og hardt arbeid for alle medarbeiderne på tvers av divisjonene i selskapet. Dette er en faglig sterk gjeng som oppriktig ønsker det beste for alle medarbeidere, og dette synes i alt arbeid HR-avdelingen gjør gjennom rekruttering, onboarding, employer branding, og i offboarding, skriver juryen i begrunnelsen – som ble offentliggjort torsdag 15. april. 

Juryen sier videre at selskapet i stor grad evner å forandre og forbedre seg, spesielt i annerledesåret 2020. Til tross for større avstand har selskapet klart å komme nærmere innpå livet til sine medarbeidere, gjennom ulike former for digitale arrangementer, lunsjer, aktiviteter og feiringer. 

 
- Fortjent pris 

Kjell Rusti, administrerende direktør i Sopra Steria, sier han er svært stolt:  

– Vi har en helt fantastisk HR-avdeling. De står på hver dag for å gjøre Sopra Steria til den alle beste arbeidsplassen for både eksisterende og potensielle nye medarbeidere, gjennom hardt arbeid og masse kreativitet. HR-avdelingen i jobber tett med alle forretningsenhetene, samt marked- og kommunikasjonsavdelingen, og er et svært viktig bindeledd i organisasjonen. Denne prisen er derfor så fortjent, sier han.  

Gjennom flere år har Sopra Steria hatt fokus på å bygge en HR-avdeling som skal rekruttere og utvikle de beste talentene i bransjen, og samtidig sørge for at Sopra Steria er den beste arbeidsgiveren på markedet. At avdelingen mottar denne prisen, er et tegn på at selskapet har lykkes med arbeidet. HR- og strategidirektør Solfrid Skilbrigt ønsker å takke alle som jobber i avdelingen: 

–  Jeg er så stolt av den innsatsen hver enkelt legger ned for at vi skal nå våre mål. Menneskene i selskapet er vår viktigste ressurs, og den jobben HR-avdelingen vår gjør for å ivareta medarbeiderne våre, er derfor kjempeviktig. Jeg sender en stor takk til hver eneste enkelt en, sier Skilbrigt. 

Sopra Steria HR-avdeling

Mange fra Sopra Sterias HR-avdeling

Search

Kort om Sopra Steria

Sopra Steria er Norges ledende konsulentselskap innen digitalisering, innovasjon og bærekraft. Selskapet har gjennom en årrekke vært rangert som en av Norges beste arbeidsplasser. Som et av Europas største konsulentselskaper, bistår Sopra Steria store private selskaper og offentlige virksomheter med deres omstilling.  

Selskapet er opptatt av å skape verdi for sine kunder og samfunnet, og har som mål å skape en bedre og mer bærekraftig fremtid. 

Sopra Steria har 56 000 medarbeidere i 30 land, og hadde en omsetning på € 5,8 milliarder i 2023. I Norge sørger 3300 medarbeidere for en årlig omsetning på over 5,2 milliarder kroner i 2023. Selskapet har kontorer i Oslo, Stavanger, Trondheim, Bergen, Drammen, Hamar, Fredrikstad, Kristiansand og Tromsø. 

Vil du vite mer?

Kristin Blix-Elton
Kristin Blix-Elton
Markeds- og kommunikasjonsdirektør, Skandinavia