Sopra Steria vinner avtale med Norges Bank

| minutter å lese
Norges Bank har valgt Sopra Steria til å implementere en skybasert Enterprise Service Management-løsning.  Anskaffelsen er et ledd i sentralbankens pågående digitaliseringssatsing og sourcingstrategi.

– Vi er veldig glade over denne avtalen med Norges Bank. Vi ser fram til å bistå i moderniseringen av en svært viktig samfunnsfunksjon, sier Marte Hammer-Røijen, sektordirektør for bank og forsikring i Sopra Steria.

Det er i forbindelse med overgang til en ny leverandørmodell at Norges Bank nå anskaffer en skybasert Enterprise Service Management-løsning. Dette gjør de for å kunne styre flere leverandører og digitalisere interne prosesser. Avtalen som er inngått med Sopra Steria innebærer leveranse og implementering av løsningen samt forvaltning og rådgivning.

Avtalen mellom Norges Bank og Sopra Steria varer i fem år, og kan deretter fornyes med ett år av gangen. 

Norges Bank fremmer økonomisk stabilitet i Norge. Banken forvalter landets valutareserver og Statens pensjonsfond utland, og skal bidra til robuste og effektive betalingssystem og finansmarkeder. 

Marte Røijen-Hammer Sopra Steria
Marte Hammer-Røijen, sektordirektør for bank og forsikring i Sopra Steria. Foto: Sopra SteriaKontaktpersoner:

* Sopra Steria, markeds- og kommunikasjonsdirektør Kristin Blix-Elton, mobil 970 28 616


 

Les lignende nyheter
Les om lignende prosjekter
Les lignende blogger
Kort om Sopra Steria

Sopra Steria er Norges ledende konsulentselskap innen digitalisering, og har de siste fem årene blitt rangert som Norges beste arbeidsplass. Som et av Europas største konsulentselskaper, bistår Sopra Steria store private selskaper og offentlige virksomheter med å ta digitalt lederskap. Selskapet er opptatt av å skape verdi for sine kunder og samfunnet, og har som mål å skape en bedre og mer bærekraftig fremtid. Sopra Steria har 46 000 medarbeidere i 25 land, og hadde en omsetning på € 4,3 milliarder i 2020. I Norge sørger 2000 medarbeidere for en årlig omsetning på over 3 milliarder kroner i 2020.

Vil du vite mer?
Kristin Blix-Elton
Kristin Blix-Elton Markeds- og kommunikasjonsdirektør, Skandinavia