Sopra Steria styrker laget med oppkjøpet av konsulentselskapet Labs i Bergen

| minutter å lese

Labs blir nå en del av Sopra Steria - Norges ledende konsulentselskap innen digitalisering. Gjennom oppkjøpet styrker Sopra Steria sin satsning innen digitale kundeopplevelse og transformasjon.

Selskapet har store ambisjoner i Bergen. Planen er å bygge det ledende konsulentselskapet og kompetansehuset innen hele spekteret av digitaliseringstjenester, også for kunder i vestlandsregionen. 

I Bergen møter vi Anette Urhamar, direktør for området Xperience i Sopra Steria, Stine Vinnes, leder Labs Tech & Design og Lise K. Jæger, leder Labs Marketing. De tre kommer til å jobbe tett sammen med å videreutvikle Sopra Sterias satsning innen digitale kundeopplevelser; alt fra brukerorientert design, utviklingstjenester og rådgivning innen markedsstrategier og gjennomføring av datadrevet markedsføring. 


Anette Urhamar fra Sopra Steria er strålende fornøyd med å få Labs-gjengen om bord.
–  Å starte med ett allerede etablert fagmiljø innenfor strategi og forretningsutvikling, brukerorientert design og -utvikling og markedsføring, er en stor fordel for oss og nyttig for våre kunder. Å skape det samme fundamentet med tverrfaglig ekspertise fra bunnen av, ville tatt lenger tid og vært en krevende prosess. Med Labs er vi inne i Bergen med full fart fra dag en, og vi kan tilby ende-til-ende leveranser til kundene våre allerede fra august, sier Urhamar som nå spesielt gleder seg til å tilby en større grad av markedsføringstjenester:  

– Digital markedsføring er et nytt satsningsområde for oss. Vi leverer mange tjenesteområder som grenser tett opp til dette allerede, men har ikke tatt steget helt ut før nå. Dette gleder vi oss til, og vi ser tydelige synergier mellom alt vi gjør innenfor CMS, e-commerce og retail, CRM og Business Analytics for å nevne noe, sier Urhamar. 

Stine Vinnes, Leder for Labs Tech & Design, er enig i at den nye satsningen på markedsføring er viktig når man utvikler fremtidens brukerreiser for kundene: 

– Vår designtilnærming baserer seg på kreativ bruk av teknologi med gode kundeopplevelser, bygge kundelojalitet og skape digital hverdagsmagi, sier Vinnes. Hun mener videre at den nylige sammenslåingen vil gagne kundene i stor grad: 

 –  Sopra Steria sin sterke kultur for innovasjon og entreprenørskap passer veldig godt med vår smidige tilnærming til designdrevet innovasjon. Vi utfyller hverandre innen både forretningsfokus og kultur, og det setter oss i en unik posisjon til å levere de beste tjenestene innen kundeopplevelse på Vestlandet, sier Vinnes.  

Lise K. Jæger som leder Labs Marketing er enig, og mener sammenslåingen også bærer med seg fordeler for de ansatte i Labs. 

–  Sammenslåingen byr på mange nye muligheter for ansatte. Vi blir nå del av et langt større fagmiljø, hvor det vil bli større muligheter for læring og vekst, sier Lise Jæger og fortsetter: 

– Spesielt spennende er det å være med å forme selskapets videre satsning innen alt som har med digital markedsføring å gjøre. Vi har over tid skapt Vestlandets største fagmiljø innen digital markedsføring, og jeg gleder meg til å se hvordan vi sammen med Sopra Steria kan utvikle rådgivningstjenester innen markedsføring og salg inn mot eksisterende miljøer i Sopra Sterias CRM-, utviklings- og designmiljøer, avslutter Jæger.

 

Bildetekst: Fra venstre: Anette Urhamar fra Sopra Steria er strålende fornøyd med å få  Lise K. Jæger, leder for Labs Marketing og Stine Vinnes, leder for Labs Tech & Design om bord.

Search

Kort om Sopra Steria

Sopra Steria er Norges ledende konsulentselskap innen digitalisering, innovasjon og bærekraft. Selskapet har gjennom en årrekke vært rangert som en av Norges beste arbeidsplasser. Som et av Europas største konsulentselskaper, bistår Sopra Steria store private selskaper og offentlige virksomheter med deres omstilling.  

Selskapet er opptatt av å skape verdi for sine kunder og samfunnet, og har som mål å skape en bedre og mer bærekraftig fremtid. 

Sopra Steria har 56 000 medarbeidere i 30 land, og hadde en omsetning på € 5,8 milliarder i 2023. I Norge sørger 3300 medarbeidere for en årlig omsetning på over 5,2 milliarder kroner i 2023. Selskapet har kontorer i Oslo, Stavanger, Trondheim, Bergen, Drammen, Hamar, Fredrikstad, Kristiansand og Tromsø. 

Vil du vite mer?

Kristin Blix-Elton
Kristin Blix-Elton
Markeds- og kommunikasjonsdirektør, Skandinavia