Sopra Steria Norge er utropt til årets tjenesteleverandør

| minutter å lese

Hewlett Packard Enterprise (HPE) utroper Sopra Steria Norge til årets tjenesteleverandør i Nordvest-Europa.

Denne måneden avholdes 2021 HPE Partner of the Year Awards, der Hewlett Packard Enterprise deler ut priser til sine partnere over hele verden. Sopra Steria mottar prisen Northern Western Europe Service Provider of the Year 2021.

Konsulentselskapet fikk prisen i sterk konkurranse med andre selskaper i regionen, ifølge Norgessjef Thomas L. Kraft i HPE. 

– Sopra Steria har levert sterk vekst innenfor våre løsninger, og vi har hatt flere viktige kundesuksesser sammen i året som gikk. Vi har et sterkt og tett partnerskap der vi sammen tilbyr verdiøkende tjenester og riktig teknologi til våre felles kunder, sier Kraft. 

Kjell Rusti, administrerende direktør i Sopra Steria forteller at selv om prisen er europeisk, er den gitt spesifikt til Sopra Steria i Norge. 

– Vi er glade for det nære og konstruktive samarbeidet vi har med Hewlett Packard Enterprise i Norge. Dette er en svært hyggelig anerkjennelse å få, og vi ser fram til å jobbe sammen med HPE for å få våre felles kunder til å lykkes også i fremtiden, sier han. 

HPE-prisene fremhever partnere som leverer positive resultater, utvikler innovative løsninger og lykkes med å levere digital transformasjon til kundene.

 

Bildetekst: 
EUROPEISK PRIS. Sopra Steria Norge og administrerende direktør Kjell Rusti (t.v.) får prisen Northern Western Europe Service Provider of the Year 2021 av HPE, her ved norgessjef Thomas L. Kraft. 

Search

Kort om Sopra Steria

Sopra Steria er Norges ledende konsulentselskap innen digitalisering, innovasjon og bærekraft. Selskapet har gjennom en årrekke vært rangert som en av Norges beste arbeidsplasser. Som et av Europas største konsulentselskaper, bistår Sopra Steria store private selskaper og offentlige virksomheter med deres omstilling.  

Selskapet er opptatt av å skape verdi for sine kunder og samfunnet, og har som mål å skape en bedre og mer bærekraftig fremtid. 

Sopra Steria har 56 000 medarbeidere i 30 land, og hadde en omsetning på € 5,8 milliarder i 2023. I Norge sørger 3300 medarbeidere for en årlig omsetning på over 5,2 milliarder kroner i 2023. Selskapet har kontorer i Oslo, Stavanger, Trondheim, Bergen, Drammen, Hamar, Fredrikstad, Kristiansand og Tromsø. 

Vil du vite mer?

Kristin Blix-Elton
Kristin Blix-Elton
Markeds- og kommunikasjonsdirektør, Skandinavia