Sopra Steria kåret til «årets partner» av Microsoft7

| minutter å lese

I dag ble det klart at Sopra Steria har vunnet 2021 Microsoft Partner of the Year-prisen. Selskapet ble hedret for måten de har innovert og iverksatt kundeløsninger basert på Microsoft-teknologi.

 

- Vi er svært stolte av å motta denne prisen. Det er først og fremst en bekreftelse på at vi gjør veldig mye bra og viktig ute hos kundene våre. I tillegg vet vi hvor viktig det er å stadig utvikle oss. Vi er derfor veldig glade for å få bekreftet, gjennom denne prisen, at vi er helt i tet når det gjelder å tilegne kunnskap og innovere sammen med våre viktigste kunder og partnere, sier Kjell Rusti, administrerende direktør i Sopra Steria.

Microsoft Partner of the Year Awards anerkjenner Microsoft-partnere som har utviklet og levert fremragende Microsoft-baserte løsninger det siste året. Prisene er klassifisert i forskjellige kategorier, basert på mer enn 4400 innsendte nominasjoner fra mer enn 100 land over hele verden. Sopra Steria har med denne prisen fått en viktig anerkjennelse for arbeidet i Norge.

Microsoft skriver at som vinner av Microsoft Norway Partner of the Year 2021, er de opptatt av å fremheve Sopra Sterias eksepsjonelle arbeid med å levere Microsoft-produkter og -tjenester som positivt påvirker deres felles kunder.

Rodney Clark, konserndirektør i Global Partner Solutions, Channel Sales og Channel Chief, Microsoft, sier at det er en ære å kunngjøre vinnerne og finalistene i 2021-prisen for Microsoft Partner of the Year:

- Disse bemerkelsesverdige partnerne har vist en dyp forpliktelse til å bygge løsninger i verdensklasse for kunder, fra cloud-to-edge, og representerer noe av det beste vårt økosystem har å tilby, sier han.

 

Bildetekst:Fra venstre: Daniel Reime, Lead Partner Development Management - Microsoft, Torbjørn Meland, Direktør Applikasjonstjenester og Partneransvarlig Microsoft - Sopra Steria, Eirik Kvernmo Holgernes, Direktør Skytjenester - Sopra Steria, Finn Urienstad, Partner Development Manager for Sopra Steria - Microsoft og Magnar Buan, Partneransvarlig Microsoft - Sopra Steria

 

Search

Kort om Sopra Steria

Sopra Steria er Norges ledende konsulentselskap innen digitalisering, innovasjon og bærekraft. Selskapet har gjennom en årrekke vært rangert som en av Norges beste arbeidsplasser. Som et av Europas største konsulentselskaper, bistår Sopra Steria store private selskaper og offentlige virksomheter med deres omstilling.  

Selskapet er opptatt av å skape verdi for sine kunder og samfunnet, og har som mål å skape en bedre og mer bærekraftig fremtid. 

Sopra Steria har 56 000 medarbeidere i 30 land, og hadde en omsetning på € 5,8 milliarder i 2023. I Norge sørger 3300 medarbeidere for en årlig omsetning på over 5,2 milliarder kroner i 2023. Selskapet har kontorer i Oslo, Stavanger, Trondheim, Bergen, Drammen, Hamar, Fredrikstad, Kristiansand og Tromsø. 

Vil du vite mer?

Kristin Blix-Elton
Kristin Blix-Elton
Markeds- og kommunikasjonsdirektør, Skandinavia