Sopra Steria inngår ny rammeavtale med Aker BP

| minutter å lese

Aker BP har inngått en treårig rammeavtale med Sopra Steria om digital støtte på områder som applikasjoner, arkitektur, dataforvaltning, digitalisering, infrastruktur og sikkerhet. 

Rammeavtalen om leveranse av IT-personell og konsulenttjenester trer i kraft fra januar 2022 og varer i tre år, med opsjon på ytterligere ett år med mulighet for forlengelse ett år til.

Aker BP logo Search

Kort om Sopra Steria

Sopra Steria er Norges ledende konsulentselskap innen digitalisering, og har de siste seks årene blitt rangert som Norges beste arbeidsplass. Som et av Europas største konsulentselskaper, bistår Sopra Steria store private selskaper og offentlige virksomheter med å ta digitalt lederskap. Selskapet er opptatt av å skape verdi for sine kunder og samfunnet, og har som mål å skape en bedre og mer bærekraftig fremtid.

Sopra Steria har 47 000 medarbeidere i 30 land, og hadde en omsetning på € 4,7 milliarder i 2021. I Norge sørger 2400 medarbeidere for en årlig omsetning på over 3 milliarder kroner i 2021. Vi har kontorer i Oslo, Stavanger, Trondheim, Drammen, Bergen, Kristiansand, Tromsø, Fredrikstad og Hamar.

 

Vil du vite mer?

Kristin Blix-Elton

Kristin Blix-Elton

Markeds- og kommunikasjonsdirektør, Skandinavia