Sopra Steria inngår ny rammeavtale med Aker BP

| minutter å lese

Aker BP har inngått en treårig rammeavtale med Sopra Steria om digital støtte på områder som applikasjoner, arkitektur, dataforvaltning, digitalisering, infrastruktur og sikkerhet. 

Rammeavtalen om leveranse av IT-personell og konsulenttjenester trer i kraft fra januar 2022 og varer i tre år, med opsjon på ytterligere ett år med mulighet for forlengelse ett år til.

Aker BP logo
Search

Kort om Sopra Steria

Sopra Steria er Norges ledende konsulentselskap innen digitalisering, innovasjon og bærekraft. Selskapet har gjennom en årrekke vært rangert som en av Norges beste arbeidsplasser. Som et av Europas største konsulentselskaper, bistår Sopra Steria store private selskaper og offentlige virksomheter med deres omstilling.  

Selskapet er opptatt av å skape verdi for sine kunder og samfunnet, og har som mål å skape en bedre og mer bærekraftig fremtid. 

Sopra Steria har 56 000 medarbeidere i 30 land, og hadde en omsetning på € 5,8 milliarder i 2023. I Norge sørger 3300 medarbeidere for en årlig omsetning på over 5,2 milliarder kroner i 2023. Selskapet har kontorer i Oslo, Stavanger, Trondheim, Bergen, Drammen, Hamar, Fredrikstad, Kristiansand og Tromsø. 

Vil du vite mer?

Kristin Blix-Elton
Kristin Blix-Elton
Markeds- og kommunikasjonsdirektør, Skandinavia