Sopra Steria er kåret som en av Norges beste arbeidsplasser

| minutter å lese

Nok en gang er Norges beste arbeidsplasser kåret av Great Place to Work. Også i år blir Sopra Steria løftet fram i toppen.  

I over 20 år har Great Place To Work (GPTW) undersøkt arbeidsmiljøet til over 500 norske virksomheter.  Undersøkelsen gjennomføres anonymt blant medarbeiderne, hvor målet er å få fram innsikt som kan brukes for å utvikle både kultur og ledelse i virksomhetene. Hvert år løftes arbeidsplassene som gjør det best i undersøkelsen, frem.

Sopra Steria har deltatt i undersøkelsen siden 2006 i Norge. Også flere andre land i Sopra Steria-gruppen deltar i undersøkelsen. Siden 2013 har Sopra Steria i Norge vært rangert blant topp tre. I år som i fjor, er konsulentselskapet på 2. plass i kategorien for virksomheter med mer enn 500 medarbeidere.

 

Tilbakemeldingene er veldig viktig i det kontinuerlige arbeidet for  å skape en best mulig arbeidshverdag for alle som jobber hos oss, sier HR-direktør Solfrid Skilbrigt. 

 

Undersøkelsen ble gjennomført i desember i 2023, hvor selskapets da 3060 medarbeidere fikk muligheten til å svare anonymt på spørsmål knyttet til arbeidsmiljøet. 91 % deltok, og av disse svarte 91 % at «Alt tatt i betrakting mener jeg dette er et flott sted å arbeide».

- Vi er stolte av å være på pallen i år også, og det er veldig hyggelig at en slik undersøkelse viser at de fleste av våre medarbeidere synes Sopra Steria er et flott sted å jobbe. Over 90 % av våre medarbeidere har engasjert seg og gitt sine tilbakemeldinger i undersøkelsen. Tilbakemeldingene er veldig viktig i det kontinuerlige arbeidet  for  å skape en best mulig arbeidshverdag for alle som jobber hos oss. Fornøyde medarbeidere skaper engasjement, som igjen kommer kundene våre til gode, sier HR-direktør Solfrid Skilbrigt.

Cisco er på førsteplass og Specsavers er på tredjeplass.

Search

Kort om Sopra Steria

Sopra Steria er Norges ledende konsulentselskap innen digitalisering, innovasjon og bærekraft. Selskapet har gjennom en årrekke vært rangert som en av Norges beste arbeidsplasser. Som et av Europas største konsulentselskaper, bistår Sopra Steria store private selskaper og offentlige virksomheter med deres omstilling.  

Selskapet er opptatt av å skape verdi for sine kunder og samfunnet, og har som mål å skape en bedre og mer bærekraftig fremtid. 

Sopra Steria har 56 000 medarbeidere i 30 land, og hadde en omsetning på € 5,8 milliarder i 2023. I Norge sørger 3300 medarbeidere for en årlig omsetning på over 5,2 milliarder kroner i 2023. Selskapet har kontorer i Oslo, Stavanger, Trondheim, Bergen, Drammen, Hamar, Fredrikstad, Kristiansand og Tromsø. 

Vil du vite mer?

Kristin Blix-Elton
Kristin Blix-Elton
Markeds- og kommunikasjonsdirektør, Skandinavia