Sopra Steria beholder Oslos fineste utsikt til 2034

| minutter å lese

Sopra Sterias hovedkontor i Norge ligger på toppen av Posthuset, med panoramautsikt 365 grader over byen. Nå har selskapet fornyet leieavtalen med Entra, i tillegg til en avtale om å utvide med lokaler i Stenersgata 1.

Sopra Steria velger med dette å forlenge avtalen i Biskop Gunnerus gate 14 til 2034. I tillegg inngår vi en tiårig avtale om kontorlokaler i Stenersgata 1, som ligger på andre siden av veien for Posthuset.

I ferd med å oppgradere lokalene

- Vi har allerede hatt mange gode år her i sentrum, med Oslos beste utsikt på toppen av Posthuset. Ikke minst ser vi at lokasjonen på Posthuset og i Stenersgata 1 er nære mange av våre kunder, samtidig som vi er plassert i et av Norges viktigste knutepunkt med Oslo S og Jernbanetorget utenfor døren. Dette er fordelaktig både for våre kunder og våre medarbeidere, sier Kjell Rusti, administrerende direktør i Sopra Steria og fortsetter:

- Vi er i gang med en stor oppgradering av lokalene våre, og vil blant annet ha mer fokus på mer aktivitetsbaserte soner.

Det er viktig for oss at vi er fremoverlente i måten lokalene våre er utformet på, for at våre medarbeidere skal ha optimale arbeidsforhold. Vi er nå Norges største konsulentselskap innen digitalisering i Norge, og vi har blitt rangert som Norges beste arbeidsplass fire år på rad.

Forlengelsen av denne kontrakten vil gi oss rom til å fortsette å videreutvikle oss som den ledende aktøren i Norge innen vårt felt.  

Kort om Sopra Steria

Sopra Steria er Norges ledende konsulentselskap innen digitalisering, og har de siste fem årene blitt rangert som Norges beste arbeidsplass. Som et av Europas største konsulentselskaper, bistår Sopra Steria store private selskaper og offentlige virksomheter med å ta digitalt lederskap. Selskapet er opptatt av å skape verdi for sine kunder og samfunnet, og har som mål å skape en bedre og mer bærekraftig fremtid. Sopra Steria har 46 000 medarbeidere i 25 land, og hadde en omsetning på € 4,3 milliarder i 2020. I Norge sørger 2000 medarbeidere for en årlig omsetning på over 3 milliarder kroner i 2020.

Vil du vite mer?
Kristin Blix-Elton
Kristin Blix-Elton Markeds- og kommunikasjonsdirektør, Skandinavia