OneDrive, Teams eller SharePoint​

| minutter å lese

Når skal du skal bruke OneDrive, Teams og Sharepoint for dokumenthåndtering

Microsoft 365 gir en rekke muligheter for lagring og deling av dokumenter, der man har dokumenthåndtering både i OneDrive, Teams og Sharepoint. Så hva skal man bruke når?​

Kurset gir deg en innføring i når man skal bruke OneDrive, Teams og Sharepoint for dokumenthåndtering, både når man jobber alene eller skal dele og samhandle med én, flere eller mange.​

Kurset holdes av to konsulenter. Det vil være muligheter til å få svar på spørsmål i chatten underveis. ​

Målgruppe

Alle

Innhold

  • Dokumenthåndtering; når man skal dele med én og når man skal dele med mange​

Leveranser

  • Teams kurs online
  • Opptil 200 deltagere
  • Mulighet til å stille spørsmål i chat​ 
  • Presentasjon deles i etterkant

Kostnader

  • Pris på forespørsel
Search

Kort om Sopra Steria

Sopra Steria er Norges ledende konsulentselskap innen digitalisering, innovasjon og bærekraft. Selskapet har gjennom en årrekke vært rangert som en av Norges beste arbeidsplasser. Som et av Europas største konsulentselskaper, bistår Sopra Steria store private selskaper og offentlige virksomheter med deres omstilling.  

Selskapet er opptatt av å skape verdi for sine kunder og samfunnet, og har som mål å skape en bedre og mer bærekraftig fremtid. 

Sopra Steria har 56 000 medarbeidere i 30 land, og hadde en omsetning på € 5,8 milliarder i 2023. I Norge sørger 3300 medarbeidere for en årlig omsetning på over 5,2 milliarder kroner i 2023. Selskapet har kontorer i Oslo, Stavanger, Trondheim, Bergen, Drammen, Hamar, Fredrikstad, Kristiansand og Tromsø. 

Vil du vite mer?

Kristin Blix-Elton
Kristin Blix-Elton
Markeds- og kommunikasjonsdirektør, Skandinavia