Microsoft kårer Sopra Steria til årets data og AI partner

| minutter å lese
Microsoft deler hvert år ut partnerpriser til de virksomhetene som har utmerket seg positivt innen ulike områder. I år var det Sopra Steria som vant den gjeve prisen Årets Data og AI partner. 

– Sopra Steria har en imponerende liste over store og innovative kundereferanser. De viser stort engasjement, forståelse og gjennomføringsevne når det gjelder avanserte teknologiske løsninger, sier Anne Kathrine Stensund (Microsoft, partneransvarlig for Sopra Steria)

Prisen ble delt ut på den årlige utdeling av Microsoft Norge Partnerpriser i juni. Sopra Steria var nominert i flere kategorier, men Head of business Analytics i Sopra Steria, Johan Wiqvist, er svært fornøyd med å stikke av med å få akkurat denne prisen:

– Vi har fokusert lenge på hjelpe kundene våre å bli mer datadrevet. Å motta prisen Årets Data og AI-partner var derfor en hyggelig bekreftelse på at vi har lykkes med dette, sier Wiqvist.

Kundereferansene imponerte

– Det var spesielt Sopra Steria sin liste over store og innovative kundereferanser som imponerte juryen. Selskapet viser også et stort engasjement, forståelse og gjennomføringsevne når det gjelder avanserte teknologiske løsninger, sier Stensund, som legger til at Sopra Steria også evner å se helheten rundt teknologien:

– Sopra Steria har på utmerket vis klart å kombinere teknologi med forståelse for prosess, organisasjon, kultur og strategi, og gjør dette til en del av sitt budskap for å hjelpe kunder på reisen for å etablere en datadrevet virksomhet, sier Stensrud. 

Wiqvist løfter avslutningsvis at brukeradopsjon er den viktigste suksessfaktoren i datadrevne virksomheter:

– Teknologien skal inn i en organisasjon. Dersom man ikke ser hele organisasjonen med menneskene, kulturen og forretningen – vil man heller ikke lykkes med teknologien, avslutter Wiqvist. Bildetekst: Lars Løvlie, Thomas Bergsten, Johan Wiqvist og Torbjørn Meland mottar prisen på vegne av Sopra Steria.


Search

Kort om Sopra Steria

Sopra Steria er Norges ledende konsulentselskap innen digitalisering, innovasjon og bærekraft. Selskapet har gjennom en årrekke vært rangert som en av Norges beste arbeidsplasser. Som et av Europas største konsulentselskaper, bistår Sopra Steria store private selskaper og offentlige virksomheter med deres omstilling.  

Selskapet er opptatt av å skape verdi for sine kunder og samfunnet, og har som mål å skape en bedre og mer bærekraftig fremtid. 

Sopra Steria har 56 000 medarbeidere i 30 land, og hadde en omsetning på € 5,8 milliarder i 2023. I Norge sørger 3300 medarbeidere for en årlig omsetning på over 5,2 milliarder kroner i 2023. Selskapet har kontorer i Oslo, Stavanger, Trondheim, Bergen, Drammen, Hamar, Fredrikstad, Kristiansand og Tromsø. 

Vil du vite mer?

Kristin Blix-Elton
Kristin Blix-Elton
Markeds- og kommunikasjonsdirektør, Skandinavia