Inviterer Norge til gratis kunnskapskonferanse – i en digital by

| minutter å lese

Sopra Sterias Power of Sharing-konferanse har åpnet dørene for alle som vil delta – med en imponerende liste av internasjonale og norske foredragsholdere.  

- Kunnskapsdeling er sentralt i alt Sopra Steria gjør. Å dele kunnskap med kundene våre er kjernen i vår kultur, og vårt samfunnsoppdrag er å være den beste i å dele kompetanse som skaper resultater, sier Kjell Rusti, administrerende direktør i Sopra Steria.  

Det å lære, dele og bygge på erfaring på tvers av bransjer og virksomheter, er konsulentens viktigste oppdrag. Derfor har selskapet, som er Norges største konsulentselskap innen digitalisering, valgt å gjøre sin store årlige kundekonferanse 25. november åpen for alle – digitalt.  

- Det er et utrolig spennende program med kjente navn fra inn og utland. Spesielt spennende er det at Tom Rivett-Carnac, en av arkitektene bak Paris-avtalen og en av verdens fremste eksperter på hva som skal til for å nå klimamålene, takket ja til å dele sin kunnskap med oss. Han kommer rett fra COP26 i Glasgow, og vi gleder oss til å lære fra ham, sier Rusti. 

Blant bidragsyterne er flere tunge navn. I tillegg til Rivett-Carnac finner du Johan H. Andresen, Hege Skryseth, Birger Magnus, Tone Wille, Bernt Reitan Jensen, Bjørn Otto Sverdrup, Nina Jensen, Torbjørn Røe Isaksen, Sven Størmer Thaulow med mange flere.  

Illustrasjon_Skiftet_Power of sharing_1200x630


Paradigmeskiftet 

Temaet for årets Power of Sharing-konferanse er «Skiftet», og tar for seg paradigmeskiftet vi står i innen teknologi, bærekraft, arbeidsliv og økonomi.  

- Både det offentlige og private Norge må endre seg radikalt i årene som kommer. Konferansen stiller blant annet spørsmålene: Hvor skal vi bygge på det gamle, og hvor må vi begynne med blanke ark? Hvordan skal det offentlige og private jobbe, sammen og hver for seg, for å sikre at vi når noen av verdenshistoriens kanskje viktigste mål?, sier Rusti. 

Kjell Rusti

Administrerende direktør Kjell Rusti i Sopra Steria håper du vil delta på konferansen. 

Digital by 

Konferansen er bygget som en by, der du kan bevege deg mellom ulike spor, eller «bydeler», som har temaene teknologi, bærekraft, arbeidsliv og økonomi.  

- Du kan lage din egen avatar og interagere underveis i konferansen, stille spørsmål direkte i panelsamtalene og lese mer om spennende digitaliseringsprosjekter, sier Rusti og fortsetter:  

- Jeg håper du vil være med!  

 

Search

Kort om Sopra Steria

Sopra Steria er Norges ledende konsulentselskap innen digitalisering, innovasjon og bærekraft. Selskapet har gjennom en årrekke vært rangert som en av Norges beste arbeidsplasser. Som et av Europas største konsulentselskaper, bistår Sopra Steria store private selskaper og offentlige virksomheter med deres omstilling.  

Selskapet er opptatt av å skape verdi for sine kunder og samfunnet, og har som mål å skape en bedre og mer bærekraftig fremtid. 

Sopra Steria har 56 000 medarbeidere i 30 land, og hadde en omsetning på € 5,8 milliarder i 2023. I Norge sørger 3300 medarbeidere for en årlig omsetning på over 5,2 milliarder kroner i 2023. Selskapet har kontorer i Oslo, Stavanger, Trondheim, Bergen, Drammen, Hamar, Fredrikstad, Kristiansand og Tromsø. 

Vil du vite mer?

Kristin Blix-Elton
Kristin Blix-Elton
Markeds- og kommunikasjonsdirektør, Skandinavia