Silje Løvaas

Hils på Silje

| minutter å lese

Silje Løvaas

Sopra Steria-ildsjel

Det jobber mange fantastiske mennesker hos oss. Når vi spurte medarbeiderne våre om hvem som gjør en ekstra innsats, og som fortjener å bli løftet frem, kom navnet til Silje Løvaas raskt opp.

Silje har jobbet i Sopra Steria i snart åtte år, og er utvikler og personalleder i systemutviklingsavdelingen. Hun har et brennende engasjement for faggruppene i Applications, og har vært faggruppeleder i kjernegruppen for Frontend i 7 år. Hun har et stort faglig engasjement, arrangerer fagdager, løfter kvaliteten og sørger for gode felles retningslinjer i faggruppene. I tillegg er hun et sangtalent som bidrar med musikalske innslag, som en del av husbandet.

Så Silje, fortell litt om deg selv:

– Jeg er en glad-bergenser med alt det medfører; skarre-r, et lydnivå som stiger i takt med engasjementet og litt sunn stahet. Jeg bor sør-øst for Oslo med samboer og en munter 2-åring. Arbeidshverdagen min består stort sett av programmering, personalleder-oppgaver, litt prosjektleder-/teamleder-oppgaver og organisering av Frontend-faggruppen sammen med faggruppeleder-teamet. På fritiden holder jeg mye på med musikk. Jeg er blant annet med i Sopra Steria sitt husband «Kjells Angels», oppkalt etter administrerende direktør i Sopra Steria, Kjell Rusti.

Hva gjør at du alltid gir det lille ekstra på jobb?

– Fantastiske kollegaer som støtter og gir av seg selv, spennende arbeidsoppgaver og muligheter for å engasjere seg utenfor sitt vanlige arbeid, synes jeg gjør det lett å gi det lille ekstra på jobb!

Fortell en fun fact om deg selv!

– Jeg er veldig matinteressert, og i tillegg til å lage mye forskjellig mat hjemme, så liker jeg å dra og spise på restauranter. I Oslo har jeg nå besøkt over 150 forskjellige restauranter siden jeg begynte i Sopra Steria, (på egen regning selvfølgelig).

Takk for din innsats, Silje Løvaas! Du er en ekte Sopra Steria-ildsjel😍🔥!

Kort om Sopra Steria

Sopra Steria er Norges ledende konsulentselskap innen digitalisering og har de siste fire årene blitt rangert som Norges beste arbeidsplass. Som et av Europas største konsulentselskaper bistår Sopra Steria store private selskaper og offentlige virksomheter med å ta digitalt lederskap. Selskapet er opptatt av å skape verdi for sine kunder og samfunnet, og har som mål å skape en bedre og mer bærekraftig fremtid. Sopra Steria har 46 000 medarbeidere i 25 land og hadde en omsetning på € 4,4 milliarder i 2019. I Norge sørget 1800 medarbeidere for en årlig omsetning på 2,7 milliarder kroner i 2019.

Vil du vite mer?
Kristin Blix-Elton
Kristin Blix-Elton Markeds- og kommunikasjonsdirektør, Skandinavia