Equinor velger Sopra Steria

| minutter å lese

- Vi er glade for å kunne bistå Equinor på deres digitale reise og ser frem til et produktivt og innovativt samarbeid, sier Kjell Rusti, administrende direktør i Sopra Steria.

Avtalen som nå er signert dekker leveranser innen digitalisering og har en varighet på fire år, med to års opsjon. - At Equinor har valgt å inngå en slik avtale med Sopra Steria er en viktig milepæl for oss. Equinor blir en strategisk viktig kunde for oss, med en spennende fremtid. Vi gleder oss til samarbeidet med Equinor, avslutter Rusti.

Sopra Steria er Norges største og ledende konsulentselskap innen digitalisering med over 2000 ansatte, og en årlig omsetning på tre milliarder kroner i Norge i 2020. Selskapet har kontorer i Oslo, Stavanger, Trondheim og Drammen, samt at de nå åpner kontor i Bergen. På sistnevnte lokasjon har Sopra Steria mål om å ansette 50 konsulenter innen 2021. Sopra Steria har blitt kåret til Norges beste arbeidsplass fire år på rad, og har sterkt fokus på kontinuerlig kompetanseheving og kompetansedeling.

Med denne avtalen vil Equinor få tilgang til noen av de fremste fagmiljøene i Norge, blant en rekke områder innen virksomhetsutvikling og digitalisering.

Search

Kort om Sopra Steria

Sopra Steria er Norges ledende konsulentselskap innen digitalisering, innovasjon og bærekraft. Selskapet har gjennom en årrekke vært rangert som en av Norges beste arbeidsplasser. Som et av Europas største konsulentselskaper, bistår Sopra Steria store private selskaper og offentlige virksomheter med deres omstilling.  

Selskapet er opptatt av å skape verdi for sine kunder og samfunnet, og har som mål å skape en bedre og mer bærekraftig fremtid. 

Sopra Steria har 56 000 medarbeidere i 30 land, og hadde en omsetning på € 5,8 milliarder i 2023. I Norge sørger 3300 medarbeidere for en årlig omsetning på over 5,2 milliarder kroner i 2023. Selskapet har kontorer i Oslo, Stavanger, Trondheim, Bergen, Drammen, Hamar, Fredrikstad, Kristiansand og Tromsø. 

Vil du vite mer?

Kristin Blix-Elton
Kristin Blix-Elton
Markeds- og kommunikasjonsdirektør, Skandinavia