Eli Ystad begynner som direktør for forretningsutvikling i Sopra Steria Trondheim

| minutter å lese

Eli Ystad er ansatt som direktør for forretningsutvikling for Sopra Steria i Trondheim. Hun gleder seg til å jobbe med utvikling av kunder og spennende prosjekter, sammen med et stadig voksende team i Trondheim.

– Mitt mål er å hjelpe Sopra Sterias kunder med å ta et digitalt lederskap i regionen, og samtidig bidra til å sette Sopra Steria Trondheim enda tydeligere på kartet. Jeg ønsker at enda flere får øynene opp for den gode kompetansen som finnes i selskapet, sier hun.

Ystad startet i Sopra Steria i januar. Hun kommer fra stilling som konserndirektør i det største fornybarselskapet i Midt-Norge, Nord-Trøndelag Elektrisitetsverk. Tidligere har hun hatt sentrale roller i SpareBank 1 SMN og BN Bank. Nå gleder hun seg til å bidra med sin kompetanse på spennende prosjekter sammen med nye kollegaer og kunder.

–Vi har mange spennende prosjekter på gang. Jeg motiveres av å jobbe mot ambisiøse mål og kunne bidra til ønsket utvikling sammen med flinke og engasjerte medarbeidere. Jeg opplever at det er mange av dem i Spora Steria, sier hun og smiler.

Doblet antall ansatte på tre år

Avdelingsdirektør for Sopra Steria i Trondheim, Trond Utne, er svært fornøyd med å ha fått med Ystad på laget.

– Eli tar med seg over 20 års erfaring fra rådgiving og ledelse innen privat og offentlig sektor. Vi er stolte og glade for å få henne med på laget. Det skjer mye spennende fremover, og med Eli på laget styrker vi teamet vårt her i Trondheim, sier han.

Sopra Sterias avdeling i Trondheim har doblet antall ansatte på de tre siste årene. I fjor flyttet avdelingen til nye, flotte lokaler i Trondheims nye signalbygg, Powerhouse.

– Vi kan tilby hele bredden av konsulenttjenester i Trondheim, fra strategisk rådgivning og prosjektledelse til tyngre leveranseprosjekter innen utvikling og drift. Og med de mange nye kontraktene og store etterspørselen vi opplever regner vi med å passere 100 ansatte i løpet av 2020, sier Utne.

Imponert over delingskulturen

Eli Ystad har allerede rukket å bli litt bedre kjent med selskapet gjennom introduksjonskurset for alle som begynner i selskapet.

– Jeg fikk en pangstart på introduksjonskurset, et veldig godt tilrettelagt og innholdsrikt kurs, som jeg tror må være Norges beste. Jeg har møtt mange kollegaer og fått et veldig godt inntrykk av Sopra Steria. Det er et profesjonelt selskap som har en betydelig posisjon i markedet, og som tar godt vare på sine ansatte, sier hun.

Til slutt trekker Ystad frem delingskulturen i Sopra Steria.

– I den korte tiden jeg har vært her, har jeg lagt merke til «Power of sharing». Jeg ser det som en fantastisk mulighet å få bidra til denne kulturen, og både dele og lære sammen med kollegaer, kunder og samfunnet. 

Search

Kort om Sopra Steria

Sopra Steria er Norges ledende konsulentselskap innen digitalisering, innovasjon og bærekraft. Selskapet har gjennom en årrekke vært rangert som en av Norges beste arbeidsplasser. Som et av Europas største konsulentselskaper, bistår Sopra Steria store private selskaper og offentlige virksomheter med deres omstilling.  

Selskapet er opptatt av å skape verdi for sine kunder og samfunnet, og har som mål å skape en bedre og mer bærekraftig fremtid. 

Sopra Steria har 56 000 medarbeidere i 30 land, og hadde en omsetning på € 5,8 milliarder i 2023. I Norge sørger 3300 medarbeidere for en årlig omsetning på over 5,2 milliarder kroner i 2023. Selskapet har kontorer i Oslo, Stavanger, Trondheim, Bergen, Drammen, Hamar, Fredrikstad, Kristiansand og Tromsø. 

Vil du vite mer?

Kristin Blix-Elton
Kristin Blix-Elton
Markeds- og kommunikasjonsdirektør, Skandinavia