Digital workshopledelse - stor gruppe

| minutter å lese

Målet er å få en innføring i forskjellige verktøy som er viktig å kunne for å delta i og gjennomføre digitale workshops.

Deltakerne får forslag til hvilke verktøy vi anbefaler, gjennomgang av bruken av verktøy som er spesielt tilpasset digitale workshop og tips & triks til planlegging og gjennomføring (hva er likt og hva er ulikt fysiske workshops).

Målet er at du på ca. en time skal få gode innspill til hvordan du kan forbedre ferdigheter du trenger nå, i din jobb. Kurset holdes på norsk, og innholdet kan justeres i samarbeid med kunden. Prisen kan da variere hvis det er større endringer.

Opsjon med opptak som kan lagres og distribueres etter kurset, så lenge det ikke distribueres til eksterne. Av personvernhensyn vil instruktør informere alle deltakere om at kurset og all aktivitet (i chat og ved lyd) tas opp og tilgjengeliggjøres. ​

Målgruppe

Alle

Innhold

  • Verktøy for digitale workshops
  • Tips og triks til planlegging og gjennomføring

Leveranser

  • Presentasjon og demonstrasjoner via Teams​
  • Opptil 250 deltagere​
  • Materiell er inkludert

Kostnader

  • Pris på forespørsel
Search

categoriesexpertisesfamilies

Kort om Sopra Steria

Sopra Steria er Norges ledende konsulentselskap innen digitalisering, og har de siste seks årene blitt rangert som Norges beste arbeidsplass. Som et av Europas største konsulentselskaper, bistår Sopra Steria store private selskaper og offentlige virksomheter med å ta digitalt lederskap. Selskapet er opptatt av å skape verdi for sine kunder og samfunnet, og har som mål å skape en bedre og mer bærekraftig fremtid.

Sopra Steria har 47 000 medarbeidere i 30 land, og hadde en omsetning på € 4,7 milliarder i 2021. I Norge sørger 2400 medarbeidere for en årlig omsetning på over 3 milliarder kroner i 2021. Vi har kontorer i Oslo, Stavanger, Trondheim, Drammen, Bergen, Kristiansand, Tromsø, Fredrikstad og Hamar.

 

Vil du vite mer?

Kristin Blix-Elton

Kristin Blix-Elton

Markeds- og kommunikasjonsdirektør, Skandinavia