Medarbeidere i NOW

Sopra Steria Creative

Vi leverer også raske og mindre designprosjekter

Vi hjelper kundene våre med raske leveranser innenfor visuell kommunikasjon. Vi forvalter og videreutvikler merkevarer og er opptatt av kvalitet uansett størrelse på oppdraget.

VI jobber helhetlig uavhengig av om det skal trykkes eller vises på skjerm, og er opptatt av funksjonell formgivning og gode løsninger. Med erfaring fra kontinuerlig utvikling av egen merkevare, vet vi hvordan gode maler og en rik verktøykasse hjelper kollegaer og kunder i hverdagen.  

Vi ønsker å være en nær samarbeidspartner som stiller opp i alle hverdagslige designutfordringer. Det er viktig for oss å raskt sette oss inn i kundens situasjon og behov.

Prosjekter

Foreningen for Er du sikker?: Visuell profil med maskot på plass

Digilær.no: Lik mulighet til opplæring

IMDi: Nora på nett står opp mot negativ sosial kontroll

Security Operations Center: Profilering av sikkerhetstjeneste hos Sopra Steria

 

Hva kan vi bistå med?

Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester innenfor grafisk design, illustrasjon og animasjon. Ta kontakt for flere referanser og ta en prat med oss om hva du trenger hjelp til.

Logo og identitet 

Dette er grunnmuren i merkevaren. Vi utvikler profiler med logo, fargepalett, typografi og bildestil, med eksempler på profilelementer til ulike flater. 

 

Konseptutvikling 

Hva er din bedrifts historie? Vi forteller historien visuelt og utvikler komplette konsepter som passer din bedrifts visjon og verdier.


 

Ikoner 

Vi utvikler ikoner tilpasset merkevaren din, produktet ditt eller et aktuelt prosjekt dere jobber med.


 

Presentasjoner 

Vi skaper profesjonelle PowerPoint-presentasjoner, animasjoner, rapporter og trykt materiell.


 

Websider 

Vi designer mindre websider i samarbeid med utviklere eller basert på ferdige systemer.


 

Motion graphics

Ingenting er så effektivt som levende bilder og grafikk. Vi gir deg råd om hvordan bedriften din kan bli synlig på nye måter, med animasjon eller korte filmer.


 

Designsystemer 

Et digitalt designsystem gjør merkevaren din tydelig på nett og gir effektive sluttresultater. Vi leverer filer du kan ta i bruk med en gang.


 

Årsrapporter

Årsrapporten din er et viktig dokument for mange parter. La oss hjelpe deg med å tilpasse designet av den, slik at den blir et attraktivt dokument.


 

Illustrasjoner 

Flere av våre designere er også illustratører og utfører mindre illustrasjonsoppdrag.


 

Visualisering av brukerreiser 

Jobber dere med brukerreiser og trenger å få visualisert dem? Vi setter oss raskt inn i prosessen og tilpasser den grafisk og illustrativt.


 

Utvikling av maler 

Vi ser ofte at de verktøy som PowerPoint- og Wordmaler kundene bruker i hverdagen ikke er gode nok. Vi hjelper bedrifter med å utvikle eller forbedre malverket.

Fotostil

«Et bilde sier mer enn tusen ord». Hvis du bruker de beste bildene til ditt formål, kan bilder kommunisere bedre enn tekst eller fremheve det skriftlige budskapet. Vi gir deg råd om riktig billedbruk til ulike behov.


 

Kontaktperson

Tonje Børke

Tonje Børke

Senior grafisk designer