Sterk kultur

Sopra Steria ønsker å være det beste konsulentselskapet for de beste konsulentene.

 • For å være det beste selskapet må vi ha stor takhøyde for forskjellighet. Fordi mennesker med ulik kjønn, alder, kulturell bakgrunn, legning og tro styrker den samlede kompetansen vår. Det gjør oss i stand til å kommunisere godt med kundene våre og hverandre. Se vår mangfoldspolicy.
 • Kvinnenettverket vårt "Women at Sopra Steria" (WASS) inspirerer kvinner til å ta lederskap, øke synligheten for kvinnene i selskapet og tiltrekke flere talentfulle kvinner.
 • Vi er opptatt av å bygge og vedlikeholde en sterk internkultur. Målet er at den skal oppfordre deg til deling og engasjement, samt faglig og personlig utvikling.
 • Kunnskapsdeling er vi opptatt av. Og det fine med gode ideer, kloke tanker og geniale løsninger er at de ikke mister sin verdi av å bli delt. Vi deler derfor med kollegaer, kunder og samfunnet for øvrig, og gjør hverandre litt klokere, litt flinkere og stadig bedre. Og vi heier på hverandre. Sammen får vi til så veldig mye mer enn hver for oss.

Vi kaller det «The Power of Sharing».

Ingen er bare det du ser - mangfold bidrar med ulike perspektiver

Dette er godene du får

Listen inneholder goder som passer til alle livsfaser:  

 • En ekstra ferieuke (til sammen seks uker ferie i året)
 • Faggrupper og sosiale grupper
 • Tilgang på bedriftshytter
 • Bidrag til og rabatt på medlemskap hos utvalgte treningssentre
 • Gode forsikrings- og pensjonsordninger, blant annet privat helseforsikring

 

Men det er mer

Det er ikke alle godene som gjør at vi har blitt kåret til Norges beste arbeidsplass flere år på rad. Dette handler ikke om å vinne tittelen, men om å få bekreftet at kulturen i selskapet er unik. I tillegg til at det gjennomgående forbedringsarbeidet faktisk fungerer. Hemmeligheten er god arbeidskultur, stor takhøyde, deling, dialog og ledelse bygget på tillit.

Vi tror at mange av de flinkeste fagpersonene vil jobbe hos oss. Fordi vi stadig utvikler oss, og fordi vi har mange samfunnsnyttige prosjekter. Så ta gjerne kontakt for en prat.

Se ledige stillinger

 

Samfunnsbidrag i prosjektene

Sopra Steria har vi satt oss mål og ambisjoner på vegne av samfunnet, kundene våre og medarbeiderne våre, basert på tre pilarer som er viktige for oss:

 • Kunnskap
 • Samarbeid
 • Samfunnsbidrag

Når vi sier samfunnsbidrag, mener vi at vi legger ned innsats, utfordrer oss selv og legger inn et ekstra gir, fordi vi ser at de løsningene vi utvikler bidrar til et en bedre hverdag for folk flest. Det er ikke teknologien i seg selv som er spennende, men verdien den skaper. Dette er det som driver oss til å gjøre vårt beste, hver dag.

Med spennende prosjekter tiltrekker vi oss de dyktigste folkene, og vi får tilliten til å ta del i enda flere samfunnskritiske prosjekter.

Wallenius Wilhelmsen: Øker innovasjonstakten med RightCloud

okt 19, 2020, 17:45 p.m.
Title : Wallenius Wilhelmsen: Øker innovasjonstakten med RightCloud
Button label :

Bakgrunn

9500 ansatte. 130 lasteskip. 120 prosesseringssentre for biler og tungt utstyr. 15 handelsruter på 6 kontinenter. Det blir mange IT-prosesser! Og nå er alle disse på vei ut i skyen.

Wallenius Wilhelmsen vil ligge i forkant av disrupsjonsbølgen, og bruker helt bevisst moderne teknologi for å få fortrinn på forretningssiden. De vet nøyaktig hva de vil ha, og satser friskt som en verdensleder på sitt felt som ønsker å beholde posisjonen sin.

Avtalen med Sopra Steria dekker verdensomspennende operasjoner, men tyngdepunktet befinner seg i Norge.


Hva bisto Sopra Steria med?

Microsoft Azure er den valgte skyplattformen, og flyttingen dit skjer ved hjelp av Sopra Sterias leverandøruavhengige skykatalog, RightCloud.

Avtalen dekker en rekke områder, alt fra sensorteknologi og tingenes internett (IoT) til 5G og autonome lasteskip. Vi leverer IT-drift, servicedesk og ikke minst sikkerhetsovervåking gjennom vårt døgnåpne sikkerhetssenter i Oslo. Security Operations Center (SOC) er den nye førstelinjen i kampen for å beskytte sensitive data mot cyberkriminelle, fremmede stater og utro tjenere.


Hvilken verdi skapte dette?

Wallenius Wilhelmsen får enda bedre innsikt i sine skykostnader, samtidig som kapasiteten vil kunne skaleres etter behov. Dette gir større manøvreringsrom og bedre beslutningsgrunnlag. De kan også benytte ny teknologi og nye verktøy som blir tilgjengelig i Microsoft Azure, uten å måtte igjennom en tung implementeringsfase først.

Overgangen fra bakke til sky vil kunne øke innovasjonstakten for selskapet, og skal dessuten redusere IT-driftskostnadene med 40 prosent. Effektivisering betyr også miljøgevinst i form av mindre utslipp fra datasentrene. Wallenius Wilhelmsen har ambisjoner om å bli et nullutslippsselskap, og er en av grunnleggerne bak forbundet Getting to Zero Coalition.

Foto fra Wallenius Wilhelmsen
Tags :

Kontakt oss

Ida Sveen

Ida Sveen

Senior HR-rådgiver