Konsulent i Sopra Steria – Åpen søknad

  • Frist: 2023-12-31
  • OSLO
Søk nå

Om stillingen

Har du relevant erfaring, men fant ikke en stilling som passer?

Sopra Steria er et endringsvillig og kunnskapsdrevet selskap, og det er ikke uten grunn at vi er blitt kåret til Norges beste arbeidsplass flere år på rad. Vi har et arbeidsmiljø som passer de fleste, og du finner oss i Oslo, Stavanger, Trondheim, Bergen, Drammen, Kristiansand, Tromsø, Fredrikstad og Hamar. 

Vi opplever stor etterspørsel etter våre konsulenter og er derfor alltid på utkikk etter dyktige kollegaer med relevant arbeidserfaring. Dersom du ikke finner noen stillinger som passer for deg og din bakgrunn under ledige stillinger, er du velkommen til å vise din interesse her.
 
Vi ser etter deg som ønsker en rolle som konsulent innen følgende fagområder:
  • Teknologi
  • Forretningrådgivning
  • IT-sikkerhet
  • Design og innovasjon 
Når du registrerer din interesse deg ber vi deg spesifisere hvilke fagområder som interesserer deg og dine ønsker for videre karriere. Det er fint om du også skriver litt om din motivasjon for en rolle som konsulent, og legger med lenke til din LinkedIn profil eller laster opp din CV. På denne måten vil det være enklere for oss å finne muligheter som passer deg i Sopra Steria. Du kan lese mer om hvilke tjenester vi leverer til våre kunder her.

Har du har erfaring og interesse for noen av områdene beskrevet ovenfor, og ønsker å være med å løse problemer og skape verdi sammen med våre kunder? Da gleder vi oss til å høre fra deg! 

Har du lagt inn en åpen søknad, vil du bli kontaktet dersom din kompetanse er aktuell akkurat nå. Selv om du har lagt inn en åpen søknad oppfordrer vi deg til å følge med på ledige stillinger, og søke direkte på stillinger innen ditt felt.
 

Om oss

Sopra Steria er Norges ledende konsulentselskap innen digitalisering, og har de siste seks årene blitt rangert som Norges beste arbeidsplass. Som et av Europas største konsulentselskaper, bistår Sopra Steria store private selskaper og offentlige virksomheter med å ta digitalt lederskap. Selskapet er opptatt av å skape verdi for sine kunder og samfunnet, og har som mål å skape en bedre og mer bærekraftig fremtid. I 2021 ble EGGS en del av Sopra Steria for å styrke satsingen på designdrevet innovasjon. Sammen er de en helhetlig og strategisk endringspartner for fremtidens virksomheter. Sopra Steria har 46 000 medarbeidere i 25 land, og hadde en omsetning på € 4,7 milliarder i 2021. I Norge sørget 2400 medarbeidere for en årlig omsetning på over 3 milliarder kroner i 2021.

Vi forbedrer folks hverdag gjennom jobben vi gjør, sammen med de største virksomhetene i Norge.

Adresse

OSLO

Biskop Gunnerusgate 14 A
0185 OSLO

Vil du vite mer?

Ida Sveen
Ida Sveen HR Adviser