Konsulent i Sopra Steria – Åpen søknad

  • Frist: 2024-12-31
  • Bergen, Drammen, Fredrikstad, Hamar, Kristiansand, Oslo, Stavanger, Tromsø, Trondheim
Søk nå

Om stillingen

Har du relevant erfaring, men fant ikke en stilling som passer?

Sopra Steria er et endringsvillig og kunnskapsdrevet selskap, og det er ikke uten grunn at vi er blitt kåret til en av Norges beste arbeidsplasser flere år på rad. Vi har et arbeidsmiljø som passer de fleste, og du finner oss i Oslo, Stavanger, Trondheim, Bergen, Drammen, Kristiansand, Tromsø, Fredrikstad og Hamar. 

Vi opplever stor etterspørsel etter våre konsulenter og er derfor alltid på utkikk etter dyktige kollegaer med relevant arbeidserfaring. Dersom du ikke finner noen stillinger som passer for deg og din bakgrunn under ledige stillinger, er du velkommen til å vise din interesse her.
 
Vi ser etter deg som ønsker å jobbe innen et eller flere av følgende områder:
  • Designer
  • Forretningsrådgivning
  • Prosjektledelse
  • Sikkerhet
  • Sky
  • Teknologi
  • Utvikling
Når du registrerer din interesse deg ber vi deg spesifisere hvilke områder som interesserer deg og dine ønsker for videre karriere. Det er fint om du også skriver litt om din motivasjon for en rolle som konsulent, og legger med lenke til din LinkedIn profil eller laster opp din CV. På denne måten vil det være enklere for oss å finne muligheter som passer deg i Sopra Steria. Du kan lese mer om hvilke tjenester vi leverer til våre kunder her.

Her kan du bli bedre kjent med våre kontorer og områder.

Har du har erfaring og interesse for noen av områdene beskrevet ovenfor, og ønsker å være med å løse problemer og skape verdi sammen med våre kunder? Da gleder vi oss til å høre fra deg! 

Har du lagt inn en åpen søknad, vil du bli kontaktet dersom din kompetanse er aktuell akkurat nå. Selv om du har lagt inn en åpen søknad oppfordrer vi deg til å følge med på ledige stillinger, og søke direkte på stillinger innen ditt felt.
 

Om oss

Vi er Norges ledende konsulentselskap innen digitalisering, innovasjon og bærekraft og gjennom en årrekke har vi vært rangert som en av Norges beste arbeidsplasser. Som et av Europas største konsulentselskaper, bistår vi store private selskaper og offentlige virksomheter med sin omstilling. Vi er opptatt av å skape verdi for våre kunder og samfunnet, og har som mål å skape en bedre og mer bærekraftig fremtid. I Norge sørger våre 3000 medarbeidere for en årlig omsetning på over 4 milliarder kroner i 2022. Vi har kontorer i Oslo, Stavanger, Trondheim, Bergen, Drammen, Hamar, Fredrikstad, Kristiansand og Tromsø. Totalt i selskapet er vi 55 000 medarbeidere fordelt på 30 land, og hadde en omsetning på € 5,1 milliarder i 2022
Vi forbedrer folks hverdag gjennom jobben vi gjør, sammen med de største virksomhetene i Norge.

Adresse

OSLO

Biskop Gunnerusgate 14 A
0185 OSLO

Vil du vite mer?

Ida Sveen
Ida Sveen Senior Talent Acquisition Advisor