Sommerjobb innen informasjonssikkerhet eller personvern 2023

Sommerjobb informasjonssikkerhet/personvern

 • Frist: 2022-10-10
 • OSLO
Søk nå

Om stillingen

En sommer som gir deg et innblikk i konsulentverdenen, prosjektarbeid, nytt nettverk, samt mye sosialt og moro rundt omkring i Oslo by, sammen med en fantastisk gjeng. Høres det interessant ut?

Hver sommer ansetter vi studenter som får jobbe hos oss i en 6 ukers periode, enten i våre lokaler på toppen av Posthuset i Oslo eller hos noen av våre kunder. Du får en unik mulighet til å bli kjent med Sopra Steria som selskap og knytte langsiktige kontakter.
Vi er på jakt etter deg som studerer samfunnssikkerhet, juss eller lignende eller som har personvern som en del av fagkretsen din, og som er engasjert og sosial!

I løpet av sommeren hos oss vil du:
 • Få erfaring fra hvordan det er å jobbe som konsulent
 • Jobbe med erfarne Sopra Steria-konsulenter og/eller andre sommerstudenter i reelle prosjekter
 • Tilegne deg ny kunnskap gjennom prosjektarbeid og fagsamlinger
 • Få god oppfølging
 • Opparbeide deg et bredere nettverk og delta på sosiale aktiviteter
For dyktige sommerstudenter er det en mulighet for å få fast jobb og delta på vårt Accelerate-program etter endt utdanning. Hos oss kan du på sikt jobbe som konsulent innenfor sikkerhetsarkitektur, sikkerhetstesting, krise og beredskapsledelse, risikoanalyse og personvern. Mulighetene er mange siden vi dekker hele verdikjeden relatert til IT-prosjekter, fra idéutvikling og planlegging til gjennomføring og videre forvaltning.

Vi ser etter deg som:
 • Går 4.årstrinn innenfor informasjonssikkerhet, forvaltningsinformatikk, samfunnssikkerhet eller juss, eller som har personvern som en del av fagkretsen din
 • Synes ny teknologi er spennende, og vil jobbe med mulighetsrommet ny teknologi gir
 • Trives i et sosialt miljø
 • Er flink til å lytte og kommunisere
 • Kan tilpasse deg forskjellige typer kunder og bedriftskulturer
 • Er løsningsorientert og samarbeider godt med andre
 • Kan flytende norsk
Selv om gode karakterer ikke betyr alt, ser vi etter deg som har over middels karaktersnitt. Gode akademiske resultater indikerer at du kan tilegne deg ny kunnskap i raskt tempo. Er du interessert, send oss en søknad hvor du begrunner hvorfor du kan tenke deg en sommerjobb hos Sopra Steria og spesifiserer hvilke fagområde(r) du er interessert i. Husk å legge ved karakterutskrifter fra hele studieløpet, inkludert VGS-karakterer, når du sender inn søknad. Søknader uten karakterer vedlagt vil ikke bli vurdert.

Vi søker sommerstudenter til våre kontorer i Oslo.

Sommerjobbperioden i 2023 vil være 19.06.2023 - 09.08.2023 (2 uker ferie 10.07.2023 - 22.07.2023).

For å vurdere din søknad må følgende dokumenter lastes opp: søknadsbrev, CV og karakterutskrift/vitnemål. Søknader vurderes fortløpende.

Har du spørsmål til stillingen er det bare å ta kontakt med Anette Hansen (anette.hansen@soprasteria.com).
 

Om oss

Sopra Steria hjelper store private selskaper og offentlige virksomheter med å ta digitalt lederskap, og er opptatt av å skape verdi for kundene og samfunnet. Vi vil bidra til en bedre og mer bærekraftig fremtid. I Norge har vi 2000 medarbeidere, som ikke bare har sikret en årlig omsetning på over 3 milliarder kroner i 2020, men også sørget for at vi de fem siste årene er blitt rangert som Norges beste arbeidsplass. Hovedkontoret vårt befinner seg med flott utsikt på toppen av Posthuset, midt i Oslo sentrum. Vi har også kontorer i Drammen, Bergen, Trondheim og Stavanger. Vi er del av den europeiske Sopra Steria-gruppen med 46 000 medarbeidere i 25 land.

Sopra Steria - et fantastisk sted å jobbe

Se video

Adresse

OSLO

Biskop Gunnerusgate 14 A
0185 OSLO


Vil du vite mer?