Tech Graduates innen Testutvikling

Nyutdannet IT/tech 2022 - testutvikling

 • Frist: 2022-05-29
 • OSLO
Søk nå

Om stillingen

Få en rakettstart på arbeidslivet hos Norges beste arbeidsplass!
 
Ønsker du en kick-start på karrieren i et engasjerende fagmiljø? Brenner du for teknologi og robuste løsninger med høy kvalitet? Da er dette rollen for deg.
 
I Sopra Steria jobber vi med kunder og IT-prosjekter innen privat og offentlig sektor som er med på å forme samfunnet vi lever i. Dette gjør at vi som jobber her føler at jobben vår betyr noe ekstra. Det innebærer også at vi har et stort ansvar for å sikre at løsningen vi lager og prosjektene vi leder holder høy kvalitet. For å få til dette har vi et stort fokus på å bygge kvalitet inn i kode, løsningene og teamene våre. Vi skal være absolutt best på kvalitet og trenger derfor enda flere kvalitetsbevisste teknologer på laget.
 
Som testutvikler hos oss får du være med på det tverrfaglige og spennende graduate-programmet, i tillegg til dette vil du ha din base i Quality-avdelingen hvor du får 60 høyt kvalifiserte kvalitetseksperter i ryggen. Her er vi opptatt av kunnskapsdeling og av å gjøre hverandre gode. Du vil få jobbe med spennende utviklingsprosjekter med de nyeste og mest relevante verktøyene. Vi kan love at du vil bli utfordret og få anledning til å utvikle deg raskt i en dynamisk og spennende hverdag.  
 
Nyutdannet innen teknologi
 
I et globaliserende marked med mange tjenestetilbydere er kvalitet en av de viktigste konkurransefaktorene. I denne rollen vil du som nyutdannet få kunnskap og forståelse for hvordan vi effektivt og presist tilnærmer oss kvalitetssikring av det vi utvikler. Uavhengig av hvor karrien hos oss tar deg videre vil dette være et utmerket fundament. For å lykkes i rollen kan det være en fordel om du er detaljorientert, nøyaktig og en smule kreativ. Du vil få mulighet til å jobbe med ulike teknologier innenfor flere bransjer. Som testutvikler er resultatet av arbeidet og verdien det tilfører viktigst, det åpner for muligheter med eksperimentering og nytenkning på hvordan vi løser oppgaver. 

Arbeidsoppgavene kan for eksempel være knyttet til virtualisering av tjenester, testautomatisering, testing av ytelse ved bruk av last og monitorering, samt utvikling av verktøy. Du er tilpasningsdyktig og klar til å ta utfordringer på strak arm. Du vil ofte samarbeide tett med andre utviklere og bygge kvalitetskultur sammen med teamet. Kommunikasjonsferdighetene dine er gode og du er åpen, sosial og klar til å effektivisere testprosesser. Det vil også være store muligheter for å komme med forslag på forbedringer og teknologier som bør brukes for sikring av kvaliteten i prosjekter.
 
Få venner for livet
 
Graduate-programmet er for deg som er nyutdannet. Du blir fast ansatt fra dag én, og programmet går ved siden av din jobb som konsulent. Du får en rakettstart på karrieren og innsikt i alt fra hvordan vi jobber og tenker, innføring i grunnleggende konsulentferdigheter, og til kurs i alt fra teamarbeid til innovasjon. Parallelt jobber du tett sammen med kunden på ett eller flere prosjekter gjennom din avdeling. 
 
Programmet går over ett år og har en rekke samlinger i både inn- og utland. Litt av poenget med denne tiden er å bli kjent med de andre deltagerne fra alle avdelinger hos oss. Dette nettverket vil være verdifullt gjennom hele din karriere, det er vi ganske sikre på. I tillegg får du venner for livet. For et innblikk i hvordan hverdagen er for våre graduates, ta en titt her.
 
I tillegg til dette vil du bli en del av quality-avdelingen som er på ca 60 personer. Dette er en gjeng kvalitetsbevisste personer som brenner for faget og som liker å være sosiale sammen.
 
Gode grunner til å velge oss:
 • Du får den beste muligheten til å snuse på ulike prosjekter og bransjer og dermed finne ut av hva du vil bli skikkelig god i.
 • Flere kolleger som ønsker å dele av sin erfaring enn hos noe annet IT-konsulentselskap i dette landet.
 • Så burde vi sikkert nevne at vi er kåret til Norges beste arbeidsplass fem år på rad, har seks ukers ferie og bedriftshytter i Hemsedal, Norefjell, Trysil og på Beitostølen
 • Dessuten har vi 30 ulike aktivitetsgrupper innen alt fra idrett, friluftsliv, gaming og karaoke, men frykt ikke; deltagelse er frivillig. 
Hvem er så du?
Vi ser etter deg som er nyutdannet våren 2022. I tillegg har den ideelle kandidaten følgende bakgrunn:
 • Høyere utdannelse innen teknologi, enten master eller bachelor
 • Du er opptatt av kvalitet
 • Du liker å ha fokus på det helhetlige bildet
 • Du liker å tilegne deg kunnskap raskt
 • Du liker både teknologi i seg selv, og hvordan denne påvirker brukere
 • Kan godt norsk, muntlig og skriftlig
Vi søker nyutdannede innen testutvikling til vårt kontor i Oslo. Oppstart er i hovedsak 1. august 2022, men tidligere oppstart kan vurderes.
 
Vi ser frem til å motta din søknad! For å vurdere din søknad må følgende dokumenter lastes opp: søknadsbrev, CV, karakterutskrift og vitnemål fra vgs.

Om oss

Sopra Steria hjelper store private selskaper og offentlige virksomheter med å ta digitalt lederskap, og er opptatt av å skape verdi for kundene og samfunnet. Vi vil bidra til en bedre og mer bærekraftig fremtid. I Norge har vi 2000 medarbeidere, som ikke bare har sikret en årlig omsetning på over 3 milliarder kroner i 2020, men også sørget for at vi de siste årene er blitt rangert som Norges beste arbeidsplass. Hovedkontoret vårt befinner seg med flott utsikt på toppen av Posthuset, midt i Oslo sentrum. Vi har også kontorer i Drammen, Bergen, Trondheim og Stavanger. Vi er del av den europeiske Sopra Steria-gruppen med 46 000 medarbeidere i 30 land.

Sopra Steria - et fantastisk sted å jobbe

Se video

Adresse

OSLO

Biskop Gunnerusgate 14 A
0185 OSLO


Vil du vite mer?

Vilde Amundsen
Vilde Amundsen Employer branding and recruitment consultant