Digital modenhetsanalyse

Kartlegg, mål og analyser din digitale modenhet med Sopra Sterias digitale modenhetsanalyse.

Ønsker du å sammenligne din digitale modenhet med andre tilsvarende virksomheter? Du er ikke alene. Sopra Steria bistår en rekke selskaper og det offentlige med å kartlegge deres digitale modenhet gjennom vår modenhetsanalyse.

Modenhetsanalysen brukes for å få forstå nå-situasjon, og er et utmerket utgangspunkt for å lage målbilde og handlingsplaner for videre digitalisering av brukerinteraksjonen. Analysen skjer gjennom cirka 150 gjennomarbeidede spørsmål, og måler digital modenhet innenfor dimensjonene strategi, organisasjon, teknologi, og digital brukerinteraksjon. Gjennom hele prosessen får du tilgang til Sopra Sterias fagkompetanse innen digital modenhet og transformasjon.

modenhetsanalyseSlik utføres modenhetsanalysen gjennom to steg:

1: Strukturert intervju. Sopra Steria har utviklet 150 spørsmål som vil kartlegge hvor din virksomhet står digitalt. Selve kartleggingen gjennomføres ved at to konsulenter fra Sopra Steria møter to eller flere fra din virksomhet som har innsikt i arbeidet med digitalisering og digital brukerinteraksjon. Ingen forberedelser er nødvendig.

2: Åpne kilder. Sopra Sterias eksperter innen brukerinteraksjon tester rundt 60 ulike faktorer i tilgjengelige digitale kanaler, søk og kommunikasjon i tjenestetilbudet.

I etterkant av kartleggingen kan Sopra Steria utarbeide en strukturert analyse av datamaterialet, og tilby en workshop med presentasjon av resultater og funn fra undersøkelsen. Dette inkluderer:

  • Detaljert bilde over nåsituasjonen
  • Egen analyse av UX, design og merkevareopplevelse
  • Forslag til konkrete tiltak
  • Resultater og benchmarking opp mot andre aktører i offentlig og privat sektor

Hvorfor velge oss?

Sopra Steria har et av Norges største fagmiljøer innen digital tjenesteutvikling og innovasjon. Vi har spesialister innen brukeropplevelse, design, forretning og teknologi som jobber tett sammen for å levere løsninger med verdi for våre kunder. Våre tjenester innen digital modenhetskartlegging og analyse er et utmerket utgangspunkt for å starte din digitale reise eller få en statusanalyse av hvor digital virksomheten er sammenlignet med andre.

Vil du vite mer?

Leon_engeseth_120x120Leon Engesæth
Tlf: +47  975 22 241 
E-post: leon.engesaeth@soprasteria.com