Bli med på Lean Forum Norges årskonferanse!

18 Nov 2013

For 4. året på rad arrangerer Lean Forum Norge sin årskonferanse "Lean på norsk" og Steria er i år som i fjor medarrangør.

 

Konferansen vil finne sted på Quality Hotel Expo Fornebu 26.-27.november. 30 foredragsholdere fra inn- og utland vil presentere erfaringer og faglige innlegg fra Leanbasert forbedringsarbeid.

Tema for konferansen er «kultur for kontinuerlig forbedring», med fokus på ledelse, kulturbygging og på operative metoder og verktøy. Blant de internasjonale profilene som gjester konferansen finner vi John Steddon og Liv Monica Stubholt.

Open Space
Sterias Lean-eksperter, Solveig Haugen og Torstein Salen, er på årskonferansen ansvarlige for Open Space, en arena for å dele kompetanse, diskutere utfordringer og bygge nettverk.

- I år er «Metoder og verktøy» det overordnede temaet. På Open Space kan deltagerne bidra med interessante problemstillinger og diskusjonspunkter. Her får du altså mulighet til å selv sette dagsorden og bestemme hva du ønsker å lære mer om, eller hva du ønsker å dele med andre, sier Salen.

Han sier det ikke er for sent å melde seg på konferansen og få med seg Open Space.

- Eksempel på aktuelle tema kan være: 5S i kontorlandskap, verdistrømanalyser, tavlemøter og lignende. Ta en titt på programmet og meld deg på. Dette programmet vil ha en faglig bredde som slår alle tidligere Lean-konferanser, avslutter Salen.

For påmelding og mer informasjon om Årskonferansen, følg link:leanforumnorge.no/aarskonferanser/aarskonferansen-2013

Pressekontakt

kbe_120x120Kristin Blix-Elton
Markeds- og kommunikasjonsdirektør
tlf: +47 970 28 616
E-post: kristin.blix-elton@soprasteria.com