Årets julegave går til Kirkens Bymisjon

 18 Dec 2013

I stedet for å gi julegaver til våre kunder og ansatte, så har Steria i år igjen valgt å gi 150 000 kroner til Kirkens Bymisjon.

- Vi tror på at midlene kommer mer til nytte hos Kirkens Bymisjon enn om vi skulle brukt dem på gaver til våre ansatte og kunder. Vi synes at Kirkens Bymisjon gjør en veldig god jobb i vårt nærmiljø, sier Solfrid Skilbrigt, HR-direktør og CR-ansvarlig.

Da Steria flyttet til Posthuset i 2004 kom plutselig utfordringene som er rundt Sentralstasjonen tett på livet til de mange ansatte som jobber i selskapet.

- Sammen med Kirkens Bymisjon og noen av de andre selskapene i området tok vi initiativet til Bjørvika-samarbeidet, sier Skilbrigt.

Datakurs for innvandrerkvinner

Steria er en av syv store bedrifter i Bjørvika som har inngått et langsiktig nabosamarbeid med Kirkens Bymisjon om utvikling av nærmiljøet i en splitter ny bydel. Bydelen har et næringsliv som gjør den tung på kompetanse og muligheter - men den er også preget av sosiale utfordringer og mennesker som sliter med rus og fattigdom.

- I tillegg til at vi gir midler arbeider vi også med frivillig arbeid. Blant annet har vi datakurs for innvandrerkvinner på kveldstid, der undervisningen foregår på engelsk, norsk og urdu. Det er våre egne ansatte som på frivillig basis står for undervisningen, sier HR-direktøren.

 

Pressekontakt

kbe_120x120Kristin Blix-Elton
Markeds- og kommunikasjonsdirektør
tlf: +47 970 28 616
E-post: kristin.blix-elton@soprasteria.com