Tjenester

Consulting

Forretningsrådgivning

Sopra Steria tilbyr forretningsrådgivnings-tjenester innen tre hovedområder: 
Strategiutvikling, styring og forbedring.

 

information_management

Informasjonshåndtering

Som et av Norges sterkeste fagmiljøer innen informasjonshåndtering tilbyr vi en komplett portefølje av tjenester fra strategi, rådgivning og løsninger innenfor området.

design-07-07Design og brukeropplevelser

Godt design øker nytteverdien av løsningen, skiller deg fra konkurrentene og skaper verdi for virksomheten. Sopra Steria har designere fra flere disipliner.

application

Applikasjoner

Sopra Steria har lang erfaring med å utvikle og forvalte samfunns- og virksomhetskritiske applikasjoner slik at våre kunder kan frigjøre tid og energi til sin kjernevirksomhet.

 

infrastructure

Infrastruktur

Med Norges ledende kompetansemiljø innenfor Infrastruktur, har Sopra Steria fokus på å bidra til verdiskapning for våre kunder.

project_management_01

Prosjektstyring

Gir du deg i kast med store prosjekter, bør du vite at det er mange skjær i sjøen. I Sopra Steria er vi opptatt av å gjøre prosjekter både enklere og mindre risikofylte.

test

Test og kvalitetssikring

Utvikling av robuste systemer og infrastruktur er ikke noe som skjer av seg selv. Det er normalt med feil i komplekse prosjekter, og for å luke dem bort trengs testing.

drift

Drift

Stabil IT-infrastruktur er grunnpilaren for å levere verdiskapende IT-tjenester, og effektive endringer er kritisk for å kunne understøtte virksomhetenes skiftende behov på en god måte.

biometrics

Biometri

Fra vårt forskningssenter i Oslo har Sopra Steria Biometrics over 25 års erfaring med å utvikle løsninger for identifisering ved hjelp av biometrisk teknologi.

software

Software

Sopra Steria tilbyr ferdige software-løsninger innen Bank og finans, HR og Eiendomsforvaltning.