Trappeløp

Løp for gull eller rusle for en god sak!

onsdag 6. november 2019

112 meter er vel ingen sak for en god sak?

Løp for gull eller ta deg en bratt rusletur i årets trappeløp. Løpet går over 26. etasjer i Posthuset, og alle kan delta.

Meld deg på nå!

Posthuset er Norges høyeste kontorbygg, med en høyde på 112 meter. Til sammenligning er Eiffeltårnet 276 meter og Empire State Building 381 meter. I fjor slo vår egen Sopra Sterianer Eivind Lia sin egen rekord med 1 sekund og løp på utrolige 02.34 minutter. Det tilsvarer i underkant av 6 sekunder per etasje! Nå kan du også prøve deg på rekorden for en god sak.

Når: Onsdag 6. november, kl. 17.00
Hvor: Biskop Gunnerus’ gate 14A
Påmeldingsfrist: 1. november
Deltakeravgift: 200kr – 100% går til veldedige formål!
Betaling: Søk opp Sopra Steria i Vipps og velg "Trappeløp - Posthuset" i produktlisten.
OBS! Betaling er bindende - beløpet kan ikke refunderes etter betaling.
Påmelding gjennom dette skjemaet

Hvorfor løper vi i trappene?

Hvert år arrangerer Sopra Steria Skandinavia innsamlingsaksjonen "The Challenge". Over en periode på 10 dager samler vi inn penger til veldedige formål ved å arrangere flere aktiviteter, for eksempel vårt årlige trappeløp.

Midlene som samles inn i 2019 vil bli fordelt mellom Sopra Sterias utdanningsinitiativer i India og vårt samarbeid med Kirkens Bymisjon for et mer inkluderende samfunn. Du kan bidra til å forandre liv. Vi håper å se deg 6. november - meld deg på nå!

Hva er Sopra Steria India Foundation?

Gjennom Sopra Steria i India har mange av Sopra Steria-landene adoptert hver sin skole i fattige deler av India. Det er per i dag 63 pågående prosjekter gjennom 17 skoler i Chennai, 15 skoler i Noida og 15 skoler i Pune.

Prosjektene som driftes med skandinaviske midler er avhengige av lønnstrekk og aktiviteter under den årlige innsamlingsperioden vi har valgt å kalle "The Challenge".

Les mer

Meld deg på

Påmeldingsskjema

 

Husk også betaling gjennom Vipps!
Søk opp Sopra Steria i Vipps og velg "Trappeløp - Posthuset" i produktlisten.
Betaling er bindende og kan ikke refunderes