Trappeløp

Løp for gull eller rusle for en god sak!

onsdag 17. oktober 2018

112 meter er vel ingen sak for en god sak?

Hvert år arrangerer Sopra Steria Skandinavia innsamlingsaksjonen "The Challenge". Over en periode på 10 dager samler vi inn penger til veldedige formål ved å arrangere flere aktiviteter, som for eksempel vårt årlige trappeløp. Midlene som samles inn i 2018 vil fordeles mellom utdanningsinitiativene i India og TV-aksjonen, som i år er tildelt Kirkens Bymisjons arbeid for et mer inkluderende samfunn.

Les mer om våre utdanningsinitiativer i India

Løpet går over 26. etasjer i Posthuset, og alle kan delta enten du løper for gull eller om du vil rusle for en god sak. Posthuset er Norges høyeste kontorbygg med en høyde på 112 meter. Til sammenligning er Eiffeltårnet 276 meter og Empire State Building 381 meter. Olaf Tufte var i sin tid rekordholder, men vår egen Sopra Sterianer Eivind Lia klarte i 2017 å rykke foran med utrolige 02.35 minutter, noe som tilsvarer i underkant av 6 sekunder per etasje!

Gjennom din støtte bidrar du til at tusenvis av barn får tilgang til datautstyr, dyktige lærere, karrieresentre og høyere utdannelse. Bli med!

Når: Onsdag 17. oktober kl.17.00
Hvor: Biskop Gunnerus’ gate 14A
Påmeldingsfrist: 12. oktober
Deltakeravgift: 200kr – 100% går til vårt formål
Påmelding gjennom dette skjemaet

Betaling: Søk opp Sopra Steria i Vipps og velg "Trappeløp - Posthuset" i produktlisten.
OBS! Betaling er bindende - beløpet kan ikke refunderes etter betaling.

Vi håper å se deg 17. oktober!

Hva er Sopra Steria India Foundation?

Gjennom Sopra Steria i India har mange av Sopra Steria-landene adoptert hver sin skole i fattige deler av India. Det er per i dag 63 pågående prosjekter gjennom 17 skoler i Chennai, 15 skoler i Noida og 15 skoler i Pune.

Prosjektene som driftes med skandinaviske midler er avhengige av lønnstrekk og aktiviteter under den årlige innsamlingsperioden vi har valgt å kalle "The Challenge".

Les mer

Meld deg på

Påmeldingsskjema

 

Husk også betaling gjennom Vipps!
Søk opp Sopra Steria i Vipps og velg "Trappeløp - Posthuset" i produktlisten.
Betaling er bindende og kan ikke refunderes


Tusen takk til våre sponsorer:

 

byporten_logo

nocco-logo