Skype for Business Microsoft Neptune Partner

Neptune er et program for utvalgte Microsoft-partnere som over tid kan levere et større tjenestetilbud basert på Skype for Business til sine kunder. Sopra Steria Skandinavia er en Microsoft Neptune-partner.

Sopra Steria leverer helhetlige ende-til-ende-tjenester, og vi er alt fra tjenesteleverandør til rådgivende part. Vi kan rådgi i forbindelse med overgang til skyløsninger for Enterprise Voice miljøer, hybrid eller rene skybaserte scenarioer som dekker alle Office 365-aspekter.

Sopra Steria Skype for Business tjenestekatalog:

 

arkitektur, design, infrastruktur oppsett, hybrid, lokal og skybasert, Cloud PBX, PSTN Calling, Conferencing Transformation of all services to Skype, vedlikeholdstjenester, Jobb smartere, nettverksanalyse, opplæring
 

Hvorfor velge oss?

Sopra Steria tilrettelegger Skype for Business for både små og store virksomheter. Vi er spesialister på lokale-, hybrid- og skyløsninger basert på Skype for Business. Sopra Steria leverer også alle omkringliggende tjenester for å ivareta en helhetlig Skype for Business-plattform.

Som et resultat av mange år med målrettet investering for å bli best på Skype for Business ble Sopra Steria Norge kåret til årets Microsoft Lync/Skype for Business partner 2015 av Microsoft.

Vil du vite mer?

Erlend JohannessenErlend Johannessen

Head of Unified Communications, Infrastructure Management
Tlf: +47 982 18 628
E-post: erlend.johannessen@soprasteria.com