Atlassian Silver Solution Partner  

Leter du etter konsulenttjenester, trening, eller trenger du å tilpasse Atlassian-produkter?

Som «Atlassian Solution Partner», tilbyr Sopra Steria rådgivning, salg og tekniske tjenester for å levere og implementere kundeløsninger på Atlassian-produkter med vårt team av rådgivere, konsulenter, trenere og tankeledere, hvis verdi går langt utover produktkompetansen.

Mange av lagene dine sannsynligvis allerede innser fordelene ved å bruke Atlassian-pakken: Hurtig spor produktivitet og samarbeid på tvers av alle lag - IT, programvare og mer - med produkter som JIRA, Confluence og Bitbucket.

Hvorfor velge oss?

Med solid erfaring i ITSM, leverer Sopra Steria solid kompetanse på alle områder som dekkes av Atlassian-produktene. Vi har bred erfaring innen ITSM fra en rekke ulike sektorer der blant annet handel, energi, offentlig forvaltning, økonomi og telekommunikasjon er representert.

Ved å benytte Atlassian’s «Enterprise-ready» produkter og Sopra Sterias ITIL-, KCS- og Atlassian-sertifiserte ressurser leverer vi løsninger som hjelper din bedrift med Atlassian, med oppdatert beste praksis. Våre Atlassian-løsninger hjelper til med å skalere firmaet og levere DevOps-løsninger som fremmer en samarbeidskultur mellom utviklings- og IT-driftsteam.

Vil du vite mer?

marie_johansen_120x120

Marie Johansen

Director
Tlf: +47 906 16 163
E-post: marie.johansen@soprasteria.com