Frokostseminar, Trondheim | Hvordan dra nytte av skreddersydde forretningsapplikasjoner?

False

  • Dato: tirsdag 12 november, 2019
  • Sted: Brattørkaia 17A, Trondheim
  • Tid: kl. 08:30 til kl. 11:15

illustrasjonsbilde for digitaliseringsplattformer

Med stadig nye krav og forventninger til effektivisering, oppstår det hele tiden nye styringsmodeller. Det er da helt avgjørende at IT-systemene henger med i utviklingen for å møte virksomhetens forretningsbehov.

Meld deg på dette lynkurset

Det handler om å få IT-funksjonen til å understøtte forretningen og samtidig yte god kundeservice. Dette skjer ikke av seg selv, men gjennom profesjonelle tjenesteleveranser og en kontinuerlig videreutvikling av mennesker, prosesser og teknologi. For noen vil dette innebære implementering av nye prosesser. For andre handler det om å forvalte løsninger som allerede er i produksjon - eller begge deler.
Sopra Steria har solid kompetanse på rådgiving, prosjektledelse, løsningsarkitektur og teknisk bistand av skreddersydde forretningsapplikasjoner. Og med det største kompetansemiljøet innen digitaliseringsplattformen ServiceNow i Norge, har vi tilegnet oss lang erfaring på prosjekter innen både offentlig og privat sektor.

På dette frokostseminaret vil du lære mer om hvordan du kan utnytte mulighetene som ligger i digitaliseringsplattformer som ServiceNow, og ikke minst høre hvordan Rema 1000 og Trondheim kommune har løst sine utfordringer.

Program

08:30  Frokost og kaffe
09:00
 Velkommen
09:10
 Introduksjon til ServiceNow
09:30
 Trondheim kommune omfavnet plattformen - hva og hvordan?
 Ingrid Horten, Trondheim Kommune
09:50
 Pause
10:15
 Rema 1000s digitaliseringseventyr
 Johan Malmanger, Sopra Steria

10:45

 Hvilke muligheter ligger i skreddersydde forretningsapplikasjoner?
 Mads Austad, Sopra Steria

 

Om foredragsholderne:

Portrett av Ingrid Horten

Ingrid Horten
Trondheim kommune

Ingrid er digital løsningsdesigner i IT-tjenesten i Trondheim kommune. Hun er tjenesteforvalter for ServiceNow i kommunen hvor hun har jobbet i to år.


Johan Malmanger, Sopra Steria

Johan Malmanger
Sopra Steria

Johan har over 10 års erfaring innen IT og har hatt flere ulike roller som b.la.: gründer, prosjektleder, rådgiver, kundeansvarlig og utvikler. Han er Director i Sopra Steria og jobber tett med kundene for å sikre at de får mest mulig ut av ServiceNow-plattformen.
Internt leder han områdene for skreddersydde applikasjoner, leverandør- og virksomhetsstyring i ServiceNow. Johan deltar svært aktivt i ServiceNow-miljøet, og har holdt en rekke foredrag på arrangementer som Knowledge'19 i Las Vegas, Future of Work, hos Dataforeningen og en lang rekke kurs for mange av Norges største bedrifter.

Johan er sertifisert som ServiceNow Application Developer, Implementation Specialist, Vendor Risk Management specialist og System Administrator.
Han har i tillegg en lang rekke tekniske akkrediteringer på plattformen på alt fra HR til Financial Management.

Portrett av Mads Austad

Mads Austad
Sopra Steria

Mads er en av Sopra Sterias avdelingsledere innen ITSM og forretningsutvikling. Han har 10 års erfaring med teknologi, salg og etablering av nye markedssegmenter.  er resultatorientert, opptatt av mennesker og er en sterk lagbygger. Mads brenner for å hjelpe bedrifter til nye høyder med bruk av moderne teknologi, prosessforbedring og endringsledelse. Han er opptatt av at digitalisering skal gi målbare gevinster og at man får med menneskene på reisen.

Portrett av Frode Olsen

Frode Olsen
Sopra Steria

Frode er direktør i Sopra Steria og har ansvaret for våre tjenester og leveranser rundt ServiceNow. I dag teller dette over 100 konsulenter i Norge, basert i Trondheim, Oslo, Stavanger og Kristiansand. Frode har jobbet med ledelse innenfor Service Management fagområdet i over 20 år, og med løsninger fra en rekke leverandører inkludert HP, BMC, Mercury og nå ServiceNow.

Praktisk Informasjon

Dato: Tirsdag 12. november, 2019
Sted: Auditoriet i Powerhouse, Brattørkaia 17, Trondheim 
Tid: kl. 08:30 til kl. 11:15

Personvern

Ved å svare ja her samtykker du til at din e-post settes på Sopra Sterias liste over mottakere av nyhetsbrev og informasjon om seminarer/kurs og lignende. Sopra Steria vil ikke bruke e-posten din til andre formål enn å sende deg informasjon. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke ved å sende e-post til lynkurs@soprasteria.com eller ved å melde deg av nyhetsbrevet.

Pris

Alle våre lynkurs er gratis, men om du ønsker faktura for bevertning, ta kontakt med Irene Bruun på ibr@soprasteria.com. Du kan melde deg på helt fram til kursdato så lenge det er ledige plasser.


Hvem kan delta?

Våre lynkurs er svært populære. Derfor tar vi dessverre kun imot påmeldinger fra potensielle og eksisterende forretningsforbindelser og partnere av Sopra Steria.


Ønsker du gratis rådgivning med en av våre seniorkonsulenter?

I etterkant av lynkurset tilbyr vi en times gratis rådgivning med en av våre seniorkonsulenter. Her kan vi diskutere og se etter løsninger på mer konkrete spørsmål og utfordringer du og din organisasjon måtte ha knyttet til temaet på dette lynkurset. Ta kontakt med Irene Bruun på ibr@soprasteria.com for påmelding.

Skreddersydde kurs

Vi spesialtilpasser kurs etter din virksomhets behov og ønsker. Ta kontakt med Irene Bruun på ibr@soprasteria.com.