Lynkurs, Oslo | Kultur: hinder eller drivkraft for digitalisering?

False

  • Dato: fredag 14 desember, 2018
  • Sted: Biskop Gunnerus' gate 14, Oslo
  • Tid: kl. 08:00 til kl. 10:00

 Workshop, digital kultur

Digitalisering er et viktig strategisk verktøy for måloppnåelse. Det handler om å gjøre nye ting på nye måter ved bruk av digitale løsninger.

 

OBS!

Lynkurset 14. desember er dessverre fulltegnet, men grunnet stor interesse har vi satt opp det samme Lynkurset 11. januar: Meld deg på Lynkurset 11. januar

 

Mange virksomheter strever med å gjennomføre endringene i organisasjon og arbeidsprosesser for å realisere mål og gevinster. «Kulturen spiser strategien til frokost», sa Peter Drucker. For å lykkes med digitalisering er det nødvendig å utvikle en digital virksomhetskultur. Hva kjennetegner en digital kultur og hvordan kan den utvikles?

Sopra Steria inviterer til digital kulturworkshop den 14. desember kl. 08:30-10:00. Frokost og registrering fra kl. 08:00.

Frokostmøtet er det første av to som setter fokus på virksomhetskultur og ledelse som fremmer digitalisering. Det andre frokostmøtet finner sted 15. februar 2019.

Meld deg på

Program

08:00 - Frokost
08:30
- Hva preger en kultur som fremmer digitialisering og hvorfor er det viktig?
09:00
- Digital kulturworkshop  
09:45
- Utvikling av en digital kultur
10:00
- Avslutning og mingling

Om foredragsholderne:

 

Elin Vik, Sopra Steria

Elin Vik

Elin Vik er avdelingsleder for Organisasjon og endring i Sopra Steria og arbeider med organisasjonsutvikling og gevinstrealisering i store digitaliseringsprosjekter. Hun har sett hvordan virksomheter over tid har utviklet sin evne til å jobbe med digitalisering, og hvordan nå de teknologiske mulighetene driver enda raskere frem nye muligheter. Når virksomheter blir utfordret, strategier må endres og organisasjoner må tilpasse seg står gjerne utfordringene på rad og rekke for ledere. Den kulturelle dimensjonen blir ofte ikke viet nok oppmerksomhet. Kultur er vanskelig å sette ord på, og trenger ofte å gjøres mer konkret for at den skal kunne utvikles.

Elin utdannet Siviløkonom med spesialisering i strategi fra BI og har i tillegg fag innen kulturforståelse og identitet fra UiO.

 

Anne Karin Augland, Sopra Steria

Anne Karin Augland

Anne Karin Augland er sjefskonsulent i Sopra Steria og arbeider med organisasjons- og ledelsesutvikling. Hun har erfart hvordan virksomheter velger digitalisering som det viktigste strategiske satsningsområdet, og lykkes i å utvikle nye løsninger. Når gevinstene skal hentes ut, står likevel utfordringene i kø. Kulturutvikling drives daglig i alle virksomheter, bevisst eller ubevisst. Spørsmålet er hvilke kultur vi trenger for å lykkes med digitalisering.

Augland har en mastergrad i samfunnsvitenskap fra UiO og en master of management fra Handelshøyskolen BI.Praktisk Informasjon

Dato: Fredag 14. desember 2018
Sted: Biskop Gunnerus' gate 14, Oslo
Tid: kl. 08:00 til kl. 10:00

OBS!

Dette Lynkurset er dessverre fulltegnet, men grunnet stor interesse har vi satt opp det samme Lynkurset 11. januar: Meld deg på Lynkurset 11. januar

Personvern

Ved å svare ja her samtykker du til at din e-post settes på Sopra Sterias liste over mottakere av nyhetsbrev og informasjon om seminarer/kurs og lignende. Sopra Steria vil ikke bruke e-posten din til andre formål enn å sende deg informasjon. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke ved å sende e-post til lynkurs@soprasteria.com eller ved å melde deg av nyhetsbrevet.

Pris

Alle våre lynkurs er gratis, men om du ønsker faktura for bevertning, ta kontakt med Irene Bruun på ibr@soprasteria.com. Du kan melde deg på helt fram til kursdato så lenge det er ledige plasser.


Hvem kan delta?

Våre lynkurs er svært populære. Derfor tar vi dessverre kun imot påmeldinger fra potensielle og eksisterende forretningsforbindelser og partnere av Sopra Steria.


Ønsker du gratis rådgivning med en av våre seniorkonsulenter?

I etterkant av lynkurset tilbyr vi en times gratis rådgivning med en av våre seniorkonsulenter. Her kan vi diskutere og se etter løsninger på mer konkrete spørsmål og utfordringer du og din organisasjon måtte ha knyttet til temaet på dette lynkurset. Ta kontakt med Irene Bruun på ibr@soprasteria.com for påmelding.

Skreddersydde kurs

Vi spesialtilpasser kurs etter din virksomhets behov og ønsker. Ta kontakt med Irene Bruun på ibr@soprasteria.com.