Stavanger | Chatbots og Virtuelle Assistenter

False
  • Dato: torsdag 26 april, 2018
  • Sted: Biskop Gunnerus' gate 14, Oslo
  • Tid: kl. 08:00 til kl. 10:30
Chatbots

 

Chatbots og Virtuelle Assistenter – Tips og praktiske eksempler for å sikre lønnsom implementering

 

Hva er en virtuell assistent? Hva kan man forvente seg av digitale medarbeidere og hvordan utnytte det enorme potensialet til et gode for både ansatte og kunder.

Meld deg på

Hvordan skaffer man seg en virtuell assistent? En realistisk beskrivelse av ressurser og roller som kreves for en vellykket implementasjon av en digital hjelper for organisasjonen. 

Chatbot eller virtuell assistent? Spørsmål eller handling? Mange vil kalle det fortiden mot fremtiden, men suksessfulle virtuelle assistenter inneholder det beste fra begge verdener. 

Program

08.00 Frokostbordet står dekket og kaffen er klar
08.30
Innføring i chatbots
Vidar Degrum, Consulting Senior Manager, Sopra Steria
09:00
Boost.ai- demo og presentasjon

Henry Vaage Iversen, medgründer og Chief Product Officer, boost.ai
09.30 Pause
09.45
Morgendagens saksbehandling, nå! Chatbot og ServiceNow
Johan Malmanger, Lead Infrastructure Engineer, Sopra Steria

10.20
Oppsummering og spørsmål
10.30
Mingling og avslutning


Om foredragsholderne:

Henry Vaage Iversen fra Boost.ai

Henry Vaage Iversen
Boost.ai
Henry Vaage Iversen er medgründer og Chief Product Officer i boost.ai. Han har en bakgrunn som siviløkonom fra UiS, med spesialisering på entreprenørskap og strategi. Henry er i dag ansvarlig for selskapets ekspansjon mot nye markeder, og leverer i dag virtuelle assistenter til Danmark, Sverige, Finland og UK, i tillegg til Norge. Henry jobber også tett med AI teamet i boost.ai for å utvikle nye banebrytende funksjonaliteter i James® plattformen.

 

Vidar Degrum, Sopra Steria

Vidar Degrum
Sopra Steria
Vidar Degrum jobber som rådgiver og prosjektleder i Sopra Steria, avdeling for IT Rådgiving. Han har spesielt ansvar for metodikk innen konseptutredning.
Hans bransjeerfaring omfatter Bank & Finans, Offentlig, Helse og Industri.

 

Johan Malmanger, Sopra Steria

Johan Malmanger
Sopra Steria
Johan Malmanger er Lead Infrastructure Engineer i Sopra Steria, og leder ServiceNow-initiativene hos Reitangruppen og Wilhelmsen. Han jobber i skjæringspunktet mellom teknologi og forretning, og hjelper kunder med å avdekke nye mulighetsområder på denne automatiserings- og digitaliseringsplattformen.  

Praktisk Informasjon

Dato: Torsdag 26. april, 2018
Sted: Jåttåflaten 27, 4020 Stavanger
Tid: kl. 08:00 til kl. 10:30
boost.ai logo

Personvern

Ved å svare ja her samtykker du til at din e-post settes på Sopra Sterias liste over mottakere av nyhetsbrev og informasjon om seminarer/kurs og lignende. Sopra Steria vil ikke bruke e-posten din til andre formål enn å sende deg informasjon. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke ved å sende e-post til lynkurs@soprasteria.com eller ved å melde deg av nyhetsbrevet.

Pris

Alle våre lynkurs er gratis, men om du ønsker faktura for bevertning, ta kontakt med Irene Bruun på ibr@soprasteria.com. Du kan melde deg på helt fram til kursdato så lenge det er ledige plasser.


Hvem kan delta?

Våre lynkurs er svært populære. Derfor tar vi dessverre kun imot påmeldinger fra potensielle og eksisterende forretningsforbindelser og partnere av Sopra Steria.


Ønsker du gratis rådgivning med en av våre seniorkonsulenter?

I etterkant av lynkurset tilbyr vi en times gratis rådgivning med en av våre seniorkonsulenter. Her kan vi diskutere og se etter løsninger på mer konkrete spørsmål og utfordringer du og din organisasjon måtte ha knyttet til temaet på dette lynkurset. Ta kontakt med Irene Bruun på ibr@soprasteria.com for påmelding.

Skreddersydde kurs

Vi spesialtilpasser kurs etter din virksomhets behov og ønsker. Ta kontakt med Irene Bruun på ibr@soprasteria.com.