Great Place to Work

Det er en grunn til at vi er blitt kåret til Norges beste arbeidsplasser 2. år på rad og at vi de siste elleve årene er rangert blant landets ti beste arbeidsplasser av Great Place to Work Institute.

I 2015 og 2016 havnet vi på henholdsvis 3.- og 2.-plass, og i både 2017 og 2018 tok vi førsteplassen i den prestisjetunge kåringen.

Som kunnskapsbedrift er Sopra Steria helt avhengig av å være en arbeidsplass som tiltrekker seg de flinkeste menneskene, holder på dem og utvikler dem videre i deres karriere. Vi i Sopra Steria tror på en vinn-vinn-situasjon der både bedriften og de ansatte forventer mye av hverandre og får mye igjen. Derfor har du mange fordeler og får mange goder av å gjøre karriere hos oss.

GPTW_2018
FULL JUBEL: Gjengen fra Sopra Steria er storfornøyd med enda en førsteplass i kåringen Norges beste arbeidsplass.

Kontinuerlig fokus på arbeidsmiljø og kultur

Sopra Steria vil være det beste konsulentselskapet for de beste konsulentene. Siden vi begynte disse undersøkelsene i 2007 har vi mangedoblet antall medarbeidere. Vi har et kontinuerlig fokus på arbeidsmiljø og tverrfaglig delingskultur, dette er en del av hvem vi er. Sopra Steria vil kontinuerlig arbeide for å bygge og vedlikeholde en internkultur som oppfordrer til deling og engasjement, samt faglig og personlig utvikling.

Ikke godene som gjør oss best

Vi har gode forsikrings- og pensjonsordninger, med blant annet privat helseforsikring. I tillegg gir vi våre medarbeidere en ekstra ferieuke (til sammen seks uker ferie i året). Vi har en rekke bedriftshytter, og Sopra Steria gir bidrag til og rabatt på medlemskap hos utvalgte treningssentre og interessegrupper innad i organisasjonen. For å nevne noe.

Men vi tror ikke det er alle godene som gjør at vi gang på gang blir kåret til Norges beste arbeidsplass. En av de viktigste årsakene til at de flinkeste fagpersonene vil jobbe hos oss, er at vi har et sterk kultur  med fokus på kompetanseutvikling og erfaringsutveksling. I tillegg er det tilliten, mulighetene og samholdet som gjør at våre konsulenter år etter år gir oss så høy score i Great Place to Work Institute-undersøkelsen.

Det er denne undersøkelsen som ligger til grunn for kåringen. Undersøkelsen er laget av instituttet for å utvikle virksomheter og organisasjoner gjennom medarbeiderundersøkelser, analyse og benchmarking.

Hvert eneste år etter undersøkelsen gjennomgås resultatene systematisk på alle ledernivå. Resultatene deles også med våre ansatte. Slik forbedrer vi og gjør tiltak der det er nødvendig, så våre medarbeidere blir enda mer fornøyd med sin arbeidshverdag.   

Lurer du på noe?

Har du spørsmål rundt karriere eller rekruttering, kontakt våre rekrutterere på: