Vi er Norges beste arbeidsplass, og nå søker vi flere dyktige medarbeidere.

Jobben er en viktig del av livet. For å gjøre gode valg bør du først og fremst tenke over hva du egentlig vil ha ut av livet og jobben:

  • Vil du jobbe med noen av Norges mest spennende og prestisjetunge IT-prosjekter?
  • Vil du ha en karriere der du kan utvikle alle dine talenter – både faglig og personlig?
  • Vil du bli en del av et kompetansemiljø der tverrfaglig kunnskapsdeling og utvikling er sentralt?

Svarer du «ja» på alle disse spørsmålene bør du absolutt vurdere en karriere i Sopra SteriaSe våre ledige stillinger.

Velger du oss blir du en del av et selskap som har over 42 000 medarbeidere i 20 forskjellige land. Sammen støtter vi de systemene, tjenestene og prosessene som får dagens digitale verden til å gå rundt. Vi gir deg muligheten til å jobbe med det som berører livene til millioner av mennesker over hele kloden hver eneste dag.

Worman in meeting

ET STERKT MILJØ: En av de viktigste årsakene til at de flinkeste fagpersonene vil jobbe hos oss, er at vi har et sterkt og erfarent miljø med fokus på kompetanseutvikling og erfaringsutveksling. 

Great Place to Work

Vi har de siste elleve årene blitt kåret til en av de ti beste store arbeidsplassene i landet av Great Place to Work Institute. I 2017 og 2018 tok vi førsteplassen! Les mer om hvorfor vi tror at våre medarbeidere trives så godt hos oss.

Utvikling

Hva er du god på? Hva vil du lære mer om? Vi tror at både faglig og personlig utvikling er viktig for at du skal trives. Hos oss er læring og utvikling ingen tilfeldighet. Vi har satt det hele i system gjennom kursprogram, sertifiseringer, faggrupper og personlig veiledning.

Den gode starten

Fra den dagen du begynner din karriere i Sopra Steria vil du bli tatt godt vare på. For å gi deg en god start vil vi gjøre det beste for at du skal bli kjent med selskapet og kulturen vår gjennom vårt introduksjonsprogram. Nyutdannede vil også delta i det ni måneder lange graduate-programmet vårt.

Flere karriereveier

Som konsulent i Sopra Steria har du mulighet til å velge mellom mange spennende karriereveier. Du vil få anledning til å prøve deg på flere prosjekter, områder og oppgaver. Har du for eksempel lyst til å jobbe som utvikler, arkitekt, prosjektleder eller rådgiver? Ja, da har vi et eget karriereløp skreddersydd for dette. Det er selvfølgelig fullt mulig å endre retning underveis - vi vet at livet går i faser.

Utvikling satt i system

Hos oss er læring og utvikling veldig viktig. Vi har derfor satt det i system og ikke overlatt noe til tilfeldighetene. Alle medarbeidere får mulighet til å ta en rekke kurs. Tilbudet omfatter alt fra korte kurs til videreutdanning på universitets- og høyskolenivå.

For eksempel er flere av våre medarbeidere i gang med å ta mastergrad eller er doktorgradsstipendiater. Egne sertifiseringsprogram med incentivordninger gjør det også lønnsomt å sertifisere seg.

Karriere: Klasseromsbilde med medarbeidere fra Sopra Steria

VIDEREUTVIKLING: Hos oss har vi en rekke programmer for kursing og sertifisering. Her er det en gruppe medarbeidere som tar sertifisering innen Prince2. 

Karriereprogram for unge ansatte

Alle nyutdannede får en spesialoppfølging som består av et såkalt graduate-program. Dette er et kurs-opplegg over ni måneder, hvor det deltar medarbeidere fra Norge og Danmark. Du blir fast ansatt fra dag en, og programmet gir deltakerne raskt innsikt i hvordan vi i Sopra Steria jobber og tenker, samt mulighet til å bygge nettverk og være med på en rekke sosiale samlinger. 

Få et unikt innblikk i vår hverdag på vår Facebook-side for graduate-programmet eller Snap på SopraSteria_no. Der forteller våre graduates om både det faglige og sosiale livet i Sopra Steria og gir deg et innblikk i hvordan arbeidshverdagen deres er. 

Løpende oppfølging 

Vi tror at god oppfølging er viktig slik at du hele tiden kan forbedre og videreutvikle deg. Hvert halvår gjennomfører vi samtaler med samtlige medarbeidere, hvor vi diskuterer videre karriere og utvikling.

Power of Sharing

I Sopra Steria er vi opptatt av deling i alt vi gjør. Når vi snakker om Power of Sharing-filosofien betyr det at vi er glad i, og flinke til, å dele med hverandre internt. Vi er også opptatt av å gjøre kundene våre bedre ved å dele vår kompetanse med dem. Vi deler også med samfunnet gjennom våre utallige CSR-prosjekter i Norge, Europa og India.Ledige stillinger

Se alle og søk

Er du nyutdannet?

Vi er på jakt etter deg som er nyutdannet innen IT eller økonomi, som er skarp i hodet, engasjert og sosial.

Graduate-programmet

Vil du vite mer?

Beathe_Lassen_120x120Beathe Lassen

Recruitment Manager
Tlf: +47 974 66 390
E-post: beathe.lassen@soprasteria.com


GPTW_websiden-01