PRINCE2® Practitioner 6th edition sertifisering

minutter å lese

PRINCE2 utøversertifisering er egnet for alle som administrerer prosjekter. Dette kan være som en del av en formell prosjektledelsesfunksjon eller en rolle som involverer prosjektledelse som en del av det daglige arbeidet.

Practitioner-sertifiseringen tar sikte på å bekrefte at du har tilstrekkelig kunnskap og forståelse for å anvende og skreddersy metoden i en rekke forskjellige prosjektmiljøer og scenarier.

Meld deg på

Du vil få tilsendt en sertifiserings-voucher slik at du kan ta sertifiseringstesten for eksempel hjemme eller på jobb. Denne vil være gyldig i ett år. Tid for sertifiseringstest avtales som beskrevet i e-post med voucher. Eksamen overvåkes av en web-basert eksamensvakt.  

Eksamen er på engelsk. Eksamen er på engelsk. Eksamensformen er casebasert med 68 tilknyttede multiple choice-spørsmål, og du består ved 55% korrekte svar (dvs 38 av 68 spørsmål). Deltakerne har 2 timer og 30 minutter til rådighet på eksamen.  Dette er en åpen bok eksamen.

Nødvendige forkunnskaper:

  • PRINCE2® Foundation sertifisering

Pris: 4.500,-


ITIL®/PRINCE2®/MSP®/MoP® are registered trademarks of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.

Search

Vil du vite mer?