Lynkurs, Stavanger | Hvordan får du mest ut av organisasjonens prosesser og teknologi?

False

  • Dato: onsdag 4 september, 2019
  • Sted: Jåttåflaten 27, Stavanger
  • Tid: kl. 08:30 til kl. 10:45

 Sopra Steria: Woman and man in workshop with post its

Enkelte organisasjoner lykkes vesentlig bedre enn andre med implementering av digitaliseringsplattformer som ServiceNow. Avgjørende for dette er forholdet mellom brukeropplevelse og forretningsstrategi på plattformen, og hvordan de jobber bevisst med gevinstrealisering på en plattform som treffer alle områder i organisasjonen.

På dette lynkurset ser vi på konkrete muligheter og utfordringer som går igjen – uavhengig av bransje. UiS' Dag Husebø og vår egen ServiceNow-guru, Johan Malmanger, vil dele sine erfaringer og anbefalinger. Etter presentasjonene har du en rekke håndfaste tips og verktøy som din bedrift kan ta i bruk allerede i dag!

Velkommen til frokost og Lynkurs i våre flotte lokaler i Stavanger 4. september.

 

Program

08:30 Frokostbordet står dekket og kaffen er klar
09:00

Dag Husebø, UiS

09:45
Pause
10:00
Johan Malmanger, Sopra Steria
10:45
Avslutning og mingling

 

Om foredragsholderne:

Portrett av Dag Husebø fra UiS

Dag Husebø, UiS
Dag er tidligere prorektor ved Universitetet i Stavanger (UiS) og nå leder av det universitetspedagogiske arbeidet ved UiS. Han er medlem av det nasjonale digitaliseringsstyret for høyere utdanning og forskning og har vært prosjekteier for prosjektet «UiS Digitale Campus». Prosjektet er delfinansiert av DIFI og har nasjonal interesse for hele universitets- og høyskolesektoren. Dag vil fortelle om hvordan ServiceNow har blitt brukt i digitaliseringsarbeidet ved UiS og hvilke gevinster dette har gitt for studenter og ansatte. 

 


Portrett av Johan Malmanger 

Johan Malmanger
Johan er Consulting Director i Sopra Steria. Til daglig jobber han tett med kunder for å sikre at de får mest mulig ut av sine plattformsatsninger. Som teamleader bygger, motiverer og leder han team som får svært gode tilbakemeldinger. Johan har vært sentral i å bygge opp ServiceNow-miljøet i Sopra Steria, som nå teller imponerende 100 konsulenter. Johan deltar aktivt i ServiceNow-fagmiljøet, både lokalt og globalt. Senest med foredrag på ServiceNow sin Knowledge Conference ‘19 i Las Vegas med 18.000 besøkende. Han har også holdt foredrag på arrangementer som Future of Work, itSMF og Dataforeningen for å nevne noe. 

 

 

 

Praktisk Informasjon

Dato: Onsdag 04. september, 2019
Sted: Jåttåflaten 27, 4020 Stavanger
Tid: kl. 08:30 til kl. 10:45
Parkering:
Gullhallen under Trollbygget, Stadionparken eller på grusplassen bak Aker BP-bygget

Personvern

Ved å svare ja her samtykker du til at din e-post settes på Sopra Sterias liste over mottakere av nyhetsbrev og informasjon om seminarer/kurs og lignende. Sopra Steria vil ikke bruke e-posten din til andre formål enn å sende deg informasjon. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke ved å sende e-post til lynkurs@soprasteria.com eller ved å melde deg av nyhetsbrevet.

Pris

Alle våre lynkurs er gratis, men om du ønsker faktura for bevertning, ta kontakt med Irene Bruun på ibr@soprasteria.com. Du kan melde deg på helt fram til kursdato så lenge det er ledige plasser.


Hvem kan delta?

Våre lynkurs er svært populære. Påmeldinger fra potensielle og eksisterende forretningsforbindelser og partnere av Sopra Steria vil prioriteres.


Ønsker du gratis rådgivning med en av våre seniorkonsulenter?

I etterkant av lynkurset tilbyr vi en times gratis rådgivning med en av våre seniorkonsulenter. Her kan vi diskutere og se etter løsninger på mer konkrete spørsmål og utfordringer du og din organisasjon måtte ha knyttet til temaet på dette lynkurset. Ta kontakt med Irene Bruun på ibr@soprasteria.com for påmelding.

Skreddersydde kurs

Vi spesialtilpasser kurs etter din virksomhets behov og ønsker. Ta kontakt med Irene Bruun på ibr@soprasteria.com.