South by South West 2019 | Høydepunkter, trender og inspirasjon

False

  • Dato: tirsdag 26 mars, 2019
  • Sted: Biskop Gunnerus' gate 14, Oslo
  • Tid: kl. 08:30 til kl. 11:00

 sxsw logo

Konferansen South by South West i Austin, Texas er et møtepunkt for design- og teknologiinteresserte mennesker fra hele verden. Sopra Steria deltar med en liten delegasjon og ønsker, i god «Power of Sharing»-ånd, å dele våre inntrykk og inspirasjon herfra. På konferansen forventer vi å få innblikk i trender, siste nytt og gode eksempler på hva som skjer i teknologi- og designmiljøer i USA og ellers i verden.

Velkommen til et inspirerende frokostseminar 26. mars!

Meld deg på dette frokostseminaret

Program:

08:30
 Frokost og mingling
09:00  Velkommen og introduksjon
 v/Eli Toftøy-Andersen
09:10
 AI og transport i fremtiden inklusiv scootere og menneskedroner
 v/ Joachim Løvf

09:30  Krig og fred og politikk og science fiction og litt sushi og sånn
 v/ Ingeborg Thomas
09:50  Pause
10:10  Fantastiske stjerneteam og AI for ekte mennesker,
 v/Hilde Hannestad, paneldebatt AI + 4 ulike personlighetstyper
10:30  Designsprint på steroider og 7 uventede trender,
 v/Stein Olav Pettersen
10:50  Oppsummering og avslutning

Du vil få høre fra:

Hilde Hannestad, Sopra Steria

Hilde Rygg Hannestad er senior UX designer og teamleder i Sopra Steria. Hun har lang erfaring innenfor grafisk digital design og UX og er opptatt av tjensteinnovasjon der teknologi og design skaper nye og spennende muligheter.

Eli Toftøy Andersen, Sopra Steria

Eli Toftøy-Andersen er teamleder og senior rådgiver innen brukeropplevelse og design i Sopra Steria. Eli tenker helhetlig på brukeropplevelser og er opptatt av språk, etikk og bærekraft.

Stein Olav Pettersen, Sopra Steria

Stein Olav Pettersen er senior konsulent for grafisk design, UX og animasjon i Sopra Steria med bred erfaring fra de fleste disipliner innen fagområdet. Hans interessefelt spenner fra det kreative til det tekniske, fra analogt til digitalt og fra 2D til 3D.

Joachim Løvf, Sopra Steria

Joachim Løvf er en erfaren og dyktig teknolog med stor arbeidskapasitet og en sterk lidenskap for sitt fag. Han har lang erfaring med å lede utviklingsprosjekter av alle størrelser. På konferansen ønsker han å følge foredrag innen AI, mixed reality, teknologi og design.

Ingeborg Thomas, Sopra Steria

Ingeborg Marie Dehs Thomas er utdannet interaksjons- og tjenestedesigner fra London og Oslo. Hun har flere års erfaring med tjenestedesign, interaksjons- og grafisk design. På konferansen var hun spesielt opptatt av science fiction og ny bruk av teknologi, og litt politikk, med mennesker i sentrum.

Praktisk Informasjon

Dato: Tirsdag 26. mars 2019
Sted: Biskop Gunnerus' gate 14, Oslo
Tid: kl. 08:30 til kl. 11:00

Personvern

Ved å svare ja her samtykker du til at din e-post settes på Sopra Sterias liste over mottakere av nyhetsbrev og informasjon om seminarer/kurs og lignende. Sopra Steria vil ikke bruke e-posten din til andre formål enn å sende deg informasjon. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke ved å sende e-post til lynkurs@soprasteria.com eller ved å melde deg av nyhetsbrevet.

Pris

Alle våre lynkurs er gratis, men om du ønsker faktura for bevertning, ta kontakt med Irene Bruun på ibr@soprasteria.com. Du kan melde deg på helt fram til kursdato så lenge det er ledige plasser.


Hvem kan delta?

Våre lynkurs er svært populære. Derfor tar vi dessverre kun imot påmeldinger fra potensielle og eksisterende forretningsforbindelser og partnere av Sopra Steria.


Ønsker du gratis rådgivning med en av våre seniorkonsulenter?

I etterkant av lynkurset tilbyr vi en times gratis rådgivning med en av våre seniorkonsulenter. Her kan vi diskutere og se etter løsninger på mer konkrete spørsmål og utfordringer du og din organisasjon måtte ha knyttet til temaet på dette lynkurset. Ta kontakt med Irene Bruun på ibr@soprasteria.com for påmelding.

Skreddersydde kurs

Vi spesialtilpasser kurs etter din virksomhets behov og ønsker. Ta kontakt med Irene Bruun på ibr@soprasteria.com.