Lynkurs, Oslo | Digital modenhet: Kartlegging er kun det første steget. Hvordan mobiliserer du din organisasjon for kontinuerlig digitale transformasjon?

False

  • Dato: torsdag 28 februar, 2019
  • Sted: Biskop Gunnerus' gate 14, Oslo
  • Tid: kl. 08:30 til kl. 10:45

 Sopra Steria: Woman and man in workshop with post its

Å levere mer for mindre, med høyere kvalitet og effektivitet, er en utfordring for offentlig og privat sektor. Skal du lykkes, må du mobilisere din organisasjon til å drive kontinuerlig digital transformasjon av virksomheten.

Meld deg på dette lynkurset

Det dreier seg om å bruke teknologi for å utvikle produkter, tjenester og nye måter å levere disse på til dine kunder og brukere. Sopra Steria og Avinor vil på dette Lynkurset vise deg gjennom praktiske eksempler hvordan du kan bruke arbeidet med å fastsette virksomhetens digitale modenhet til å mobilisere organisasjonen.

På Lynkurset vil vi ha en gjennomgang av hva digital modenhet er, hvordan digital modenhet henger sammen med digital transformasjon, digitalt tankesett, og digital kultur. Hvordan kan arbeidet med å fastsette den digitale modenheten brukes til å mobilisere virksomheten for digitale transformasjoner? Hvordan arbeider du med de ulike nivåene i din organisasjon for å skape oppslutning om arbeidet og eierskap hos ledelsen?

Du vil få praktiske eksempler på hvordan du kan organisere arbeidet med å fastsette digital modenhet, gjennom spørreundersøkelser, workshops og roadmap.

Velkommen til Lynkurs i Sopra Sterias lokaler 28. februar!

 

Program

08:30
Frokost og kaffe
09:00 Hvorfor digital transformasjon?
09:15
Hvordan mobilisere for digitale transformasjoner:
Avinor sin reise mot digital modenhet
09:45
Pause med refleksjon og mingling
10:00
Praktiske eksempler på hvordan du kan organisere arbeidet med å mobilisere din virksomhet for digital transformasjon
10:45
Avslutning og mingling


Foredragsholderne:

Ramin-Darisiro fra Avinor deltar på Lynkurs hos Sopra Steria

Ramin Darisiro
Ramin Darisiro er seniorrådgiver i HR Strategisk i Avinors konsernstab. Ramin jobber med strategisk kompetanseutvikling- og styring og har ansvaret for læringsteknologi i Avinor. I tillegg til å være prosjektleder for ulike kompetanseprosjekter er han også bidragsyter til implementering av læring og samhandlingsteknologi. Ramin har jobbet med IKT i offentlig sektor siden 1998. Ved Forsvarets høgskole var han prosjektleder for flere forsknings- og utviklingsprosjekter med fokus på grensesnittet mellom menneske, læring og teknologi. Han hadde i perioden 2010-2017 ansvaret for flere konseptutviklingsprosjekter sammen blant annet forskere ved Forsvarets forskningsinstitutt (FFI).
Ramin er utdannet ingeniør og har også studert pedagogikk, med en Executive Master of Management (med spesialisering i innovasjon) fra Handelshøyskolen, BI.

 

Pål Voss, Sopra Steria

Pål Voss
Pål Voss er Consulting Director i Sopra Steria, i avdelingen Organisation and Change. Han har mer enn 20 års erfaring som leder, konsulent og rådgiver, i blant annet DNB, Telenor og Posten Norge. Pål har utviklet sin kompetanse og erfaring i grensesnittet, forretnings- organisasjons- og teknologiutvikling. Han har utviklet og gjennomført flere lederutviklingsprogrammer både nasjonalt og internasjonalt, og er opptatt av hva organisasjoner og ledere må kjennetegnes av for å lykkes i en digital kontekst.

 

Camilla Tveiten, Sopra Steria

Camilla Tveiten
Camilla K. Tveiten arbeider som Senior Manager i Sopra Steria. Hun har en PhD innen risiko ved organisasjonsendringer indisert av teknologiutvikling og har god kunnskap om mennesker, organisasjon og teknologi og hvordan dette best kan virke sammen. Camilla arbeider med flere organisasjoner som trenger hjelp ved slike utfordringer.
Praktisk Informasjon

Dato: Torsdag 28. februar 2019
Sted: Biskop Gunnerus' gate 14, Oslo
Tid: kl. 08:30 til kl. 10:45

Personvern

Ved å svare ja her samtykker du til at din e-post settes på Sopra Sterias liste over mottakere av nyhetsbrev og informasjon om seminarer/kurs og lignende. Sopra Steria vil ikke bruke e-posten din til andre formål enn å sende deg informasjon. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke ved å sende e-post til lynkurs@soprasteria.com eller ved å melde deg av nyhetsbrevet.

Pris

Alle våre lynkurs er gratis, men om du ønsker faktura for bevertning, ta kontakt med Irene Bruun på ibr@soprasteria.com. Du kan melde deg på helt fram til kursdato så lenge det er ledige plasser.


Hvem kan delta?

Våre lynkurs er svært populære. Derfor tar vi dessverre kun imot påmeldinger fra potensielle og eksisterende forretningsforbindelser og partnere av Sopra Steria.


Ønsker du gratis rådgivning med en av våre seniorkonsulenter?

I etterkant av lynkurset tilbyr vi en times gratis rådgivning med en av våre seniorkonsulenter. Her kan vi diskutere og se etter løsninger på mer konkrete spørsmål og utfordringer du og din organisasjon måtte ha knyttet til temaet på dette lynkurset. Ta kontakt med Irene Bruun på ibr@soprasteria.com for påmelding.

Skreddersydde kurs

Vi spesialtilpasser kurs etter din virksomhets behov og ønsker. Ta kontakt med Irene Bruun på ibr@soprasteria.com.